• Eveniment
Data:
21.06.2016
Adresă:
Google MapsPiaţa Constituţiei
Locaţie:
Piaţa Constituţiei
Prezentare


Anul 2016 se anunta a fi un an al premierelor pentru publicul român care va avea ocazia să vadă live, pentru prima dată în România, unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale ultimilor ani: legendara trupă Queen + Adam Lambert! Concertul va avea loc pe 21 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, fiind un eveniment Emagic Classics, platforma care a mai găzduit printre altele show-urile Bob Dylan şi Sting. Urmează să fie anunţate mai multe recitaluri în cadrul acestei zile.
Bilete concert QUEEN + Adam Lambert:

    Tribună - 535,50 de lei (+ comisionul de ticketing) => 597 lei (preţ final)
    Golden Circle - 310,50 de lei (+ comisionul de ticketing) => 346 lei (preţ final)
    Gazon A - 220,50 de lei  (+ comisionul de ticketing) => 246 lei (preţ final)
    Gazon B - 126,00 de lei (+ comisionul de ticketing) => 141 lei (preţ final)


Dupa o prima aparitie impreuna, in 2009, in finala show-ului American Idol, urmata de o reprezentatie memorabila pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit intr-un timp foarte scurt o prezenta nelipsita din formula live a trupei Queen, alaturi de care a sustinut numeroase concerte si show-uri televizate in perioada 2012-2013. In 2014 a avut loc un turneu spectaculos in Statele Unite, devenit sold-out integral, la finalul caruia Queen + Adam Lambert au primit titlul Trupa Anului in cadrul celei de-a 10-a editii a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votata totodata drept Cea Mai Buna Trupa Live a anului, in cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic Rock. Queen + Adam Lambert au incheiat anul cu un spectacol fabulos sustinut in seara de Anul Nou, langa celebrul Big Ben din Londra, concert transmis in direct pe tv, fiind urmarit de aproape 12 milioane de oameni.

2015 a insemnat un alt turneu sold-out, artistii bifand de aceasta data 10 tari de pe continentul european: Marea Britanie, Franta, Austria, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Elvetia, Cehia si Polonia.  La finalul acestei noi serii, trupa devenise posesoarea unui adevarat record: 67 de concerte sold-out in mai putin de un an, performanta indelung apreciata de presa internationala care lauda intens noul proiect muzical: „Queen si Adam Lambert au livrat doua ore de senzatii pure direct catre inima norocosilor care au putut fi martorii unui astfel de eveniment. Freddie nu mai este, dar sigur ar fi de acord cu ce se intampla!” (Brisbane Times).
 

Comentarii
ABONARE