• Eveniment
Data:
14.08.2016
Adresă:
Google MapsPiaţa Constituţiei
Locaţie:
Piaţa Constituţiei
Prezentare


Rihanna va concerta pentru prima dată în România pe data de 14 august 2016. Concertul va avea loc în Piaţa Constituţiei, fiind organizat de Marcel Avram împreună cu D&D East Entertainment. Rihanna îşi va promova la Bucureşti albumul ei, "Anti".
Bilete concert Rihanna la Bucureşti - 2016

    Locuri în tribună - 648 lei
    Categoria Diamond Circle - 572,4 lei
    Categoria Golden Circle - 464,4 lei
    Categoria Normal Circle - 151,2 lei

Evenimentul va fi urmat de ZUtopia Music Festival, ce cuprinde o zi cu recitaluri susţinute de Steve Aoki şi artişti români (15 august 2016) şi un alt mare concert în premieră: Sia, pe 17 august 2016.
Vezi oferta de abonamente pentru trei zile de concerte

Organizatorii au pus în vânzare şi abonamente comune pentru concertul Rihannei şi ZUtopia Music Festival (Steve Aoki, Sia etc).

    Locuri în tribună - 777,6 lei
    Categoria Diamond Circle - 702 lei
    Categoria Golden Circle - 518,40 lei
    Categoria Normal Circle - 210,60 lei

Important! Având în vedere problema cu apa insuficientă şi greu de obţinut în timpul concertului Robbie Williams, organizatorul D&D East Entertainment a anunţat că a luat măsuri pentru a elimina această problemă în 2016. Promoterul va lucra cu o altă firma de catering, care va oferi o garanţie în avans. Totodată vor exista voluntari care vor oferi gratis apă persoanelor care vor avea probleme, în paralel cu personalul de pe ambulanţe.

Rihanna este una dintre cele mai influente artiste din industria muzicală, revista Forbes plasând-o în 2012 pe poziţia a 4-a în topul celor mai puternice personalităţi din showbiz. Cu peste 200 de milioane de albume vândute la nivel internaţional, Rihanna a reuşit ca la vârsta de doar 28 de ani să intre în lista celor mai bine vânduţi artişti din toate timpurile, în care se regăsesc nume precum The Beatles, Elvis Presley şi Michael Jackson. Artista are, de asemenea, în palmares, nu mai puţin de 8 premii Grammy, 23 de premii Billboard, 8 premii AMA (American Music Awards) şi 2 Brit Awards. 

Comentarii
ABONARE