• Eveniment
Data:
17.08.2016
Adresă:
Google MapsPiaţa Constituţiei
Locaţie:
Piaţa Constituţiei
Prezentare


Sia (Kate Isobelle Furler) va susţine primul ei concert în România pe 17 august 2016, în Piaţa Constituţiei. Din setlist nu vor lipsi hiturile "Chandelier", "Elastic Heart" şi "Alive". Evenimentul face parte din ZUtopia Music Festival 2016, organizat de Marcel Avram, East European Production, D&D East Entertainment şi Radio ZU.

Concertul cântăreţei Sia va avea mai mai multe recitaluri în deschidere. Selah Sue va reveni la Bucureşti mai devreme de un an, de această dată pentru o cântare de amploare, în Piaţa Constituţiei. Programul zilei o mai include pe cântăreaţa daneză de origine română Fallulah (Maria Apetri) şi pe artista indie-pop OH Land.
Bilete concert Sia la Bucureşti - 2016

    Locuri în tribună - 486 lei
    Categoria Diamond Circle - 410,4 lei
    Categoria Golden Circle - 270 lei
    Categoria Normal Circle - 145,8 lei

Organizatorii au pus în vânzare şi abonamente comune pentru acest festival (Steve Aoki, Sia) şi concertul Rihannei.

    Locuri în tribună - 777,6 lei
    Categoria Diamond Circle - 702 lei
    Categoria Golden Circle - 518,40 lei
    Categoria Normal Circle - 210,60 lei

Line-up celei de-a doua zile ZUtopia Music Festival 2016

    Sia Furler
    Selah Sue
    OH LAND
    Fallulah

La 40 de ani, Sia Furler are în palmares atât hituri solo – „Taken for Granted”, ”Chandelier” – cât şi piese de succes compuse pentru artişti precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J şi Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„, ce a ocupat poziţii foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internaţional. Sia are la activ şapte albume de studio şi cinci albume live. Sia a fost nominalizata de 4 ori la premiile Grammy.

 

Comentarii
ABONARE