Cele mai bune franţuzoaice care au apărut goale în filme

  • 14.09.2010
  • ● Vizualizări: 2585
Cele mai bune franţuzoaice care au apărut goale în filme

Iată un top al celor mai sexy actriţe franceze care te pot convinge, la orice oră, să urmăreşti un film european de artă.


Vanessa Paradis


Cunoscută acum mai ales datorită relaţiei cu actorul Johnny Depp, Vanessa Paradis a devenit celebră la numai 14 ani, cu piesa "Joe le taxi". Nu împlinise 20 de ani când a apărut nud în filmul "Noce blanche", care este povestea de dragoste între o elevă de liceu şi profesorul ei. Mai târziu, a recidivat în "Elisa", unde e fiica rătăcitoare a personajului lui Gerard Depardieu.

Sophie Marceau


În afară de filmele în limba franceză, Marceau s-a remarcat pe plan internaţional cu "Braveheart" şi "The World in Not Enough", numărându-se printre cele mai sexy Bond Girls. Fanii de sex masculin au putut-o admira în toată splendoarea în "Descente aux enfers" şi "Firelight".


Laetitia Casta


S-a impus pe plan internaţional mai întâi ca manechin, fiind descoperită de un fotograf în timp ce era în vacanţă, la mare. Mai târziu, a debutat şi în film, cele mai cunoscute roluri fiind în Gitano, La bicyclette bleue sau Rue des plaisirs. În 2001, a fost selecţionată model pentru bustul Mariannei, simbolul Republicii Franceze. De curând, a apărut în ipostaze fierbinţi alături de Rihanna, în videoclipul piesei "Te amo".

Emmanuelle Beart


La 45 de ani, Emmanuelle Béart a pozat nud pentru albumul "Cuba Libre", relizat de Sylvie Lancrenon, în Havana. Actriţa a mai provocat furori în Franţa şi când a apărut la vârsta de 41 de ani, tot goală, pe coperta revistei Elle, ceea ce a adus publicaţiei o vânzare record.

Eva Green


Eva Gaëlle Green s-a născut în 1980 în Paris. După ce a studiat actoria şi regia de film, a fost descoperită de Bernardo Bertolucci, care a distribuit-o în filmul "The Dreamers", unde a şi avut parte de cele mai multe scene nud din carieră. S-a mai remarcat în "Kingdom of Heaven", "Casino Royale", "The Golden Compass", dar şi "Quantum of Solace".


Virginie Ledoyen


S-a remarcat cu rolul din "La fille seule", graţie căruia a fost nominalizată la premiile Cesar pentru cea mai promiţătoare actriţă. În afară Franţei, Virginie Ledoyen este cunoscută drept iubita lui Leonardo DiCaprio în "The Beach" (2000). Ea a fost, de asemenea, imaginea L'Oreal, alături de Laetitia Casta şi Noemi Lenoir.


Audrey Tautou


Audrey Tautou este cunoscută în lumea întreagă pentru rolul din Amélie, cu cinci nominalizări la Oscar. În 2005, Audrey Tautou a cucerit şi Hollywood-ul, apărând alături de Tom Hanks în filmul "The Da Vinci Code", ecranizare a romanului omonim de Dan Brown. În "Nepreţuit" (2006), aceasta este o aventurieră care nu se sfieşte să-şi arate nurii în diverse ipostaze.Roxane Mesquida


A apărut pentru prima oară nud la 19 ani, în filmul "A ma soeur!" (2001) şi de atunci şi-a arătat farmecele într-o serie de roluri - Une vieille maîtresse, Sheitan, Sexes tres opposés, Sex Is Comedy, Les paradis de Laura - pentru ca într-un final să pozeze goală în PLAYBOY - ediţia franceză.

Comentarii
CELE MAI CITITE ŞTIRI
ABONARE