Magicienii revin: Alex Vs Alex la Disney Channel

  • 21.05.2013
  • ● Vizualizări: 1229

Disney Channel anunţă premiera producţiei speciale Magicienii Revin: Alex Vs Alex, pe 25 mai, la ora 10:00.


Dupa succesul enorm de care s-a bucurat serialul Magicienii din Waverly Place, câştigător al mai multor premii Emmy şi BAFTA, una dintre cele mai iubite vedete Disney Channel, Selena Gomez revine cu un nou film de televiziune alături de Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise şi Gregg Sulkin în rolurile care i-au făcut cunoscuţi.  
 
Povestea prezinta familia Russo şi pe prietenii lor în Toscana, Italia, unde merg să îşi revadă rudele îndepărtate, dar când Alex (Selena Gomez) încearcă să dovedească familiei ca s-a maturizat şi poate fi responsabilă, Alex foloseşte o vrajă pentru a-şi înlătura toate defectele, dar îşi crează fără să vrea două personalităţi diferite: una buna, alta diabolică. Când Alex ce rea este atrasă în planul unui magician ce vrea să stăpânească lumea, Alex cea bună trebuie să găsească o modalitate de a-şi salva familia, umanitatea şi pe ea însăşi, ceea ce conduce la o bătălie monumentală între două versiuni ale sale – toate acestea în vârful Turnului din Pisa.


 
Serialul de debut al lui Gomez "Magicienii din Waverly Place" este unul cele mai de succes seriale ale Disney Channel. A avut premiera în 2007, a generat audienţe uriaşe în toată lumea, iar în primul trimestru din 2012 a înregistrat peste 175 milioane de telespectatori unici în 163 de ţări şi 32 de limbi. A inspirat "Magicienii din Waverly Place Filmul" care a adunat 13,5 milioane de telespectatori în total, s-a situat pe prima poziţie în topul filmelor transmise la televiziunea prin cablu în anul 2009 şi ocupă a doua poziţie în acelaşi top al tuturor timpurilor (după "High School Musical 2").  Ultimul episod al serialului "Magicienii din Waverly Place" în luna ianuarie 2012 a ocupat prima poziţie în topul serialelor transmise la televiziunea prin cablu – în rândul tuturor programelor pentru copii – în funcţie de numărul total de telespectatori (11,3 milioane) şi este programul TV nr. 1  în rândul copiilor între 2-11 ani, copiilor între 6-11 ani şi adolescenţilor între 9-14 ani, 2012 până în prezent.
 
Filmul de televiziune a câştigat un premiu Emmy în 2009 pentru "Cel mai bun Program pentru copii," iar serialul a câştigat un premiu Emmy în aceeaşi categorie în 2012 şi 2010, şi a fost nominalizat în 2011.  A fost apreciat şi pentru ilustrarea poporului Latin şi a fost onorat cu nominalizări la premiile Alma, Imagen şi NAACP Image.

Comentarii
CELE MAI CITITE ŞTIRI
ABONARE