Olivia Steer are site cu reţete sănătoase

  • 14.03.2011
  • ● Vizualizări: 1427
Olivia Steer are site cu reteţe sănătoase

Pasionată de un trai sănătos, Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste”, a debutat cu dreptul în blogosferă.


olivia steer Pe blog-ul www.oliviasteer.ro vedeta postează reţete şi sfaturi folositoare pentru cei care vor să aibă un mod de viaţă sănătos.
Aici, toţi cei interesaţi vor găsi informaţii legate de mâncare sănătoasă, reţete "altfel" şi sfaturi pentru copii. Pentru vedeta Acasă, în categoria mâncare sănătoasă se încadrează tot ceea ce este nepreparat termic, viu şi plin de enzime. Informaţiile sunt structurate în mai multe rubrici: "Scufitza Rawshie", unde vor fi disponibile sfaturi şi informatii pe subiect de la cei mai buni naturopaţi şi nutriţionişti din lume; ponturi grozave pentru cei care au deja probleme cu sănătatea pot fi găsite în rubrica "Până la capătul celălalt al pădurii".

În "Coşul cu merinde" internautii vor găsi idei şi sfaturi despre locuri bune de unde să se aprovizioneze cu mâncare vegana şi cât mai raw, fără E-uri sau pesticide. Olivia Steer aduce şi cele mai savuroase reţete de mâncare şi dulciuri, preparate chiar de ea şi gustate de întreaga familie, prezentate la rubrica "Dar ce gura mare ai, bunico!".

Comentarii
ABONARE