Pepe se lansează în afaceri. Soţia se ocupă de toate detaliile: "Cea mai bună afacere pentru viitorul familiei mele"

Pepe se lansează în afaceri.

Pepe, prezentatorul emisiunii “Gashka mare”, care se difuzează în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, la Antena 1, îşi face o… grădiniţă, care se va numi “Rosa Maria”, după numele fetiţelor sale în vârstă de doi ani şi jumătate, respectiv cinci ani.

Soţia lui Pepe, trup sculptat după două naşteri. Fanii au rămas fără cuvinte - FOTO

Lovitură sub centură! Zăvo: "Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost. Partida de sex dura..."

Oana Zăvoranu şi Cove, picanterii din dormitor: “Am avut o relaţie amoroasă intensă” - FOTO

Oana Zăvoranu arată TOT chiar în public! Nu mai are nicio ruşine - FOTO în articol

O vedetă de la noi le-a oferit fanilor o "privelişte" de noapte bună! S-a tolănit şi...

Recent, bruneta a făcut pasul cel mare. Oana s-a căsătorit civil cu iubitul ei Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu, filmată în pat: "E fenomenal, needitat şi greu de arătat"!

Fanii au făcut infarct! O vedetă de la noi s-a dezbrăcat, s-a pozat şi a pus fotografiile pe Facebook

“A fost ideea Ralucăi, soţia mea, să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu, şi se va numi “Rosa Maria”. I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobiler şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school. Grădiniţa “Rosa Maria” îşi va deschide porţile în luna septembrie”, spune Pepe.

 

Pentru că este foarte prins cu proiectele sale muzicale şi de televiziune, Pepe nu se va putea implica în mod direct în conducerea acestei grădiniţe. “Raluca se va ocupa în totalitate de această afacere, eu doar o voi susţine, din toate punctele de vedere. Şi cred că grădiniţa aceasta este cea mai bună afacere pentru viitorul familiei mele. De asemenea, mă bucur foarte mult că deja foarte mulţi colegi artişti şi-au exprimat dorinţa să-şi înscrie copiii la grădiniţa noastră”, mai spune prezentatorul emisiunii “Gashka mare”.

Cum era şi firesc, Rosa şi Maria, cele două fetiţe ale Ralucăi şi ale lui Pepe, vor urma cursurile grădiniţei care le poartă numele. Rosa va fi înscrisă la grupa mică, iar Maria, la grupa mare.

Galerie foto

Comentarii
ABONARE