Vedete care fac topless!

  • 06.07.2010
Vedete care fac topless!

Bianca Drăguşanu În timp ce se afla la piscină împreună cu prietena ei, Bianca a fost surprinsă de paparazzi făcând topless. Asistenta lui Capatos este obişnuită să stea cu sânii la vedere, fiind protagonista unor pictoriale nud.

Megan Fox
Proaspăta doamnă Green a fost fotografiată în timp ce se scălda într-un lac. Când a ieşit din apă, cei din jur au putut admira sânii vedetei în toată splendoarea lor.



Kate Moss
Fotomodelul de 36 de ani a făcut topless pe o plajă din Caraibe, unde şi-a petrecut vacanţa alături de iubitul ei, chitaristul trupei Kills. Kate a fost "răsfăţată' cu un castel de nisip direct pe pielea ei. Cârcotaşii au remercat că iubitul fotomodelului ar avea sânii mai mari decât Kate.



Roxana Ionescu
În verile trecute, Roxana era o prezenţă obişnuită printre pozele paparazzilor cu vedete topless la plajă. Însă a existat o perioadă în care vedeta Antenei 1 a avut interzis, prin contract, bronzatul fără sutien. Pe atunci, Roxana prezenta alături de Ovidiu Cuncea emisiunea pentru copii "Vreau să fiu mare vedetă".

Sophie Monk
Cântăreaţa de origine australiană a fost fotografiată fără sutien pe o plajă din Califorina. Sophie nu este la prima "descoperire", ea fiind protagonista multor scene în care nurii i-au ieşit de sub bluză.



Alte vedete care fac topless: Jennifer Aniston, Anda Adam şi Sienna Miller.

Comentarii
ABONARE