Vedete care fac topless!

  • 06.07.2010
  • ● Vizualizări: 3311
Vedete care fac topless!

Bianca Drăguşanu În timp ce se afla la piscină împreună cu prietena ei, Bianca a fost surprinsă de paparazzi făcând topless. Asistenta lui Capatos este obişnuită să stea cu sânii la vedere, fiind protagonista unor pictoriale nud.

Megan Fox
Proaspăta doamnă Green a fost fotografiată în timp ce se scălda într-un lac. Când a ieşit din apă, cei din jur au putut admira sânii vedetei în toată splendoarea lor.Kate Moss
Fotomodelul de 36 de ani a făcut topless pe o plajă din Caraibe, unde şi-a petrecut vacanţa alături de iubitul ei, chitaristul trupei Kills. Kate a fost "răsfăţată' cu un castel de nisip direct pe pielea ei. Cârcotaşii au remercat că iubitul fotomodelului ar avea sânii mai mari decât Kate.Roxana Ionescu
În verile trecute, Roxana era o prezenţă obişnuită printre pozele paparazzilor cu vedete topless la plajă. Însă a existat o perioadă în care vedeta Antenei 1 a avut interzis, prin contract, bronzatul fără sutien. Pe atunci, Roxana prezenta alături de Ovidiu Cuncea emisiunea pentru copii "Vreau să fiu mare vedetă".

Sophie Monk
Cântăreaţa de origine australiană a fost fotografiată fără sutien pe o plajă din Califorina. Sophie nu este la prima "descoperire", ea fiind protagonista multor scene în care nurii i-au ieşit de sub bluză.Alte vedete care fac topless: Jennifer Aniston, Anda Adam şi Sienna Miller.

Comentarii
ABONARE