Veşti bune! Au început filmările pentru emisiunea ”Insula iubirii”, sezonul 3 - FOTO

Primele pregătiri pentru cel de al treilea sezon al emisiunii ”Insula iubirii” au inceput zilele acestea in Thailanda, cu amplasarea camerelor de supraveghere, amenajarea resorturilor, stabilirea locaţiilor de filmare, a locurilor în care concurenţii vor merge la întâlniri. O parte a echipei a ajuns deja în cele două complexe unde le vor întâmpina în curând atât pe cuplurile concurente, dar şi pe ispitele care promit foarte multă acţiune. Grupurile vor sosi pe rând, fără să se vadă în prealabil.

Deşi nu i-a fost uşor să se despartă de Adela şi de cel mic, iar această plecare este un pic diferită de cea de anul trecut datorită familiei extinse, Radu Vâlcan aşteaptă cu nerăbdare începerea filmărilor.

Am ajuns în Thailanda cu prima parte a echipei şi ne ocupăm acum de amenjarea resorturilor şi a detaliilor de filmare astfel încât atunci când vin concurenţii noştri să fie totul pregătit. Abia aştept să văd ce se va întâmpla în cel de-a treilea sezon, cum vor evolua poveştile, mai ales după experienţele din primele două. De fiecare dată lucrurile devin mai neaşteptate decât poţi crede la prima vedere şi sunt convins că şi de data aceasta vom avea surprize”, spune prezentatorul emisiunii.

Momentan, Radu se reacomodează în Thailanda şi se bucură de mâncarea specifică de aici, de care zice că i-a fost dor. ”Îmi place foarte mult mâncarea asiatică şi abia aşteptam să ajung aici şi să mă bucur de tot felul de preparate foarte picante. Inclusiv de insectele prăjite”, adăugă Radu, care va sta aici aproximativ o lună. 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE