Alina Puşcaş - Telenovelă cu parfum de narcisă

  • 07.09.2010
  • ● Vizualizări: 1507
Alina Puşcaş - Telenovelă cu parfum de narcisă

A făcut fitness de performanţă timp de 5 ani şi este una dintre cele mai apreciate manechine din România. Până acum, a apărut în câteva reclame, dar a luat lecţii de actorie cu Magda Catone şi, din această toamnă, Alina Puşcaş defilează pe un alt ”podium”: va juca rolul principal în telenovela ”Narcisa sălbatică”, la Antena 1.

- Numele tău este aproape identic cu cel al unui altmane­chin celebru: Alina Puşcău. E o simplăcoincidenţă?
Numele este aproape identic şi, totuşi, e o mare diferenţă întrenoi două. Nu ne cunoaştem, deşi am pornit amândouă de la aceeaşiagenţie de modele. Nu suntem nici rude, nici nu semănăm în vreunfel şi, în plus, din câte ştiu, Alina Puşcău acti­vează pe un altcontinent aşa că... eu rămân cu România mea, unde voi fi"Narcisa".
- Cum reuşeşti să-ţi menţii silueta?
Îmi este destul de greu să o menţin, pentru că sunt o pofticioasă.Am fost în cea mai bună formă când făceam fitness de performanţă(timp de 5 ani), de prin 2002. Din păcate, de vreo 2 ani, nu maireuşesc să îmi fac timp pentru a merge la sală, dar promit solemnsă îmi reiau şi această activitate.
- Ai vreun iubit? Cât de gelos este?
Da, sunt într-o relaţie de un an şi jumătate cu un bărbat deosebit,foarte educat şi îndrăgostit. Capi­tolul "gelozie", pentru moment,nu prea există între noi, pentru că nu ne-am dat motive... Oricum,preconizez mici discuţii pe tema scenelor de dragoste dintelenovelă.
- Cum ai ajuns în această producţie? Ai antecedente înactorie?
Am participat la multe probe de casting, pe care le-am avut laTan­dem Film. Dacă reclamele video, micile piese de teatru dingimnaziu şi colegiu sau lecţiile de actorie cu Magda Catone pot ficonsiderate ante­ce­dente de actorie, atunci răspunsul estepozitiv.
- Până acum, ce ţi s-a părut cel mai dificil defilmat?
Cred că scenele de cascadorie au fost cele mai dificile, dovadă şivânătăile şi juliturile cu care m-am pricopsit la Vălenii deMunte.
- Cu ce actor de la Hollywood ai accepta să joci într-oscenă fierbinte?
Of... doar unul?! Sunt prea mulţi sexy şi talentaţi, mai bine vădau mai multe nume: Keanu Reeves, Johnny Depp, Ashton Kutcher,Leonardo DiCaprio, Eric Dane, Colin Farrell... Gata, mă oprescaici! Ce-i prea mult strică...

Comentarii
ABONARE