Andreea Marin, vacanţă de iarnă la New York

Apropo.ro / 18.12.2014, 10:00
Andreea Marin, vacanţă de iarnă la New York
Sărbătorile de iarnă se fac acasă! Aceasta este întotdeauna tradiţia respectată de Andreea Marin. Toată familia participă la împodobirea bradului şi la pregătirea mesei de Crăciun. După sărbători, vedeta şi-a rezervat o vacanţă de iarnă ca-n poveşti, la New York!
– Andreea, cum te întreţii în sezonul rece, pe timp de iarnă? Ce ritualuri de beauty foloseşti?
 
Sincer, nimic deosebit. Îmi pare rău să vă dezamăgesc. Acelaşi ritual: demachierea e foarte importantă seara, urmată de o cremă hidratantă, acelaşi obicei îl am şi dimineaţă. Caut să mă machiez doar când e absolut necesar şi cât mai natural cu putinţă. Calitatea tenului e afectată de felul în care te hrăneşti, de toxine, de aceea o dietă cât mai „curata” ajuta din acest punct de vedere.   
 
 
– Ce îţi place cel mai mult să faci de sărbători?
 
 Să împodobesc brăduţul împreună cu fiica mea. 
 
 
Foto: Arhivă personală Andreea Marin
 
 
– Cine te ajută în bucătărie la pregătirea mesei de Crăciun?
 
Toată familia participa, asta este şi frumuseţea momentului.  
 
 
– Ce nu-ţi lipseşte niciodatc de pe masa de Crăciun?
 
Cozonacul cu nucă din Moldova  şi plăcintele cu brânză făcute la cuptorul de pământ.  
 
 
– Care este mâncarea ta preferată de Crăciun? Dar de Revelion? De la ce anume nu te poţi abţine atunci?
 
Piftia de curcan.  
 
 
–  Renunţi la cură în perioda sărbătorilor de iarnă? 
 
Aveţi o impresie greşită dacă vă gândiţi că eu trăiesc într-o continuă cura. Dieta mea este pur şi simplu echilibrată. Dacă astăzi mi-e poftă să manac ceva ce nu e întocmai sănătos, încerc doar să gust cât să-mi astâmpăr poftă, nu exagerez. Şi recuperez apoi printr-o dietă bazată cât mai mult pe legume, fructe, plante verzi. 
 
 
– Dă-ne, te rugăm, o reţetă, dacă se poate, din ce pregăteşti tu pentru sărbătorile de iarnă! 
 
Sărmăluţele, aşa cum le ştiţi cu toţii. Nu e nevoie neapărat de o reţetă specială pentru un gust minunat. Doar de respectarea tradiţiei. Şi nu le facem cu carne de porc. Ştiu că nu e aceeaşi mireasmă, dar prefer ca la noi acasă să mâncăm ce ne face nouă bine.  
 
 
Foto: Facebook
 
 
– Cum petreceţi Crăciunul şi Revelionul? 
 
 Acasă, în familie. Aşa e tradiţia la noi. 
 
 
– Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodată de Crăciun?
 
Fiica mea s-a născut acum 7 ani în preajma Crăciunului şi a zilei mele de naştere. 
 
 
– Ce îţi doreşti anul acesta de la Moş?
 
Sănătate, că-i mai bună decât toate. 
 
 
–  Violeta a fost cuminte? Vine Moşul la ea, i-a scris? Are dorinţe speciale?
 
A fost, mititică. A făcut şi năzdravanii, dar fireşti pentru orice copil energic, nu obraznicii supărătoare. În fiecare an îi scrie Moşului. 
 
 
– Care e cea mai mare boacănă pe care ai făcut-o în ajunul Crăciunului sau în preajma sărbătorilor de iarnă?
 
 Chiar în seara de Crăciun, l-am tras de barba pe Moş şi i-am smuls o mănuşă, ardeam de curiozitate. Şi tare mai semăna cu bunicul meu! 
 
 
–  Unde vreţi să vă petreceţi vacanţă de iarnă?
 
 La New York.  
 
 
– Cum  a fost 2014 pentru tine?
 
Un an echilibrat, dar şi cu mari împliniri, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru cele bune!  
 
 
Foto: Facebook
 
 
–  Ce mai ai de terminat până la sfârşitului anului? Ţi-ai atins toate ţelurile propuse anul acesta?
 
 Am de „terminat” o gripă care m-a cam chinuit, dar m-am hotărât să fiu mai tare decât ea. E un ţel ambiţios! 
 
 
–  Ce îţi doreşti de la 2015? Ce aşteptări ai de la noul an, pe plan profesional şi personal?
 
Răbdare, că tare-mi lipseşte uneori! Şi tare mult îmi doresc să duc la bun sfârşit cu rezultate frumoase cele două proiecte de suflet începute anul acesta cu fonduri europene, „Alege demnitatea” şi „Fii independenta!”. Sunt atâţia oameni care au trecut prin violenţă în familie sau care au dizabilităţi care au nevoie de sprijin! Prin aceste proiecte îi putem ajuta gratuit, şi nu e puţin lucru. 
 
 
 
Dana Popa