Octavia Geamănu - Blonda de la Observator

  • 17.08.2011
  • ● Vizualizări: 2440
Octavia Geamănu - Blonda de la Observator

De câteva săptămâni încoace, echipa ”Observatorului de weekend” de la Antena 1 are o nouă prezentatoare. Octavia Geamănu are 28 de ani, a prezentat ştirile la GSP TV şi, contrar numelui său, nu este născută în zodia Gemeni.


octavia geamanu prezinta observatorul de weekend- Cum ai ajuns de la GSP TV la "Observatorul de weekend" al Antenei 1?
Nu e prima experienţă pe care o am în cadrul Antenei 1. Am fost reporter special al Antenei 1 înainte de GSP TV, poziţie în care am revenit toamna trecută. Alin Romaşcan, directorul ştirilor, Adriana Pava, redactorul-şef şi Simona Andrei, producătorul "Observatorului de weekend", au fost oamenii care au crezut în mine din prima clipă şi m-au încurajat de fiecare dată.

- Erai şatenă, acum eşti blondă... Şi schimbarea de look se datorează tot transferului?
Nu, nici pe departe. Mai fusesem blondă în urmă cu un an. Recunosc, rezist cu greu tentaţiei de a-mi schimba look-ul, aşa că am încercat mai multe nuanţe de blond. Două prietene bune m-au ispitit şi mă bucur că am mers pe mâna lor.

- Am înţeles că, înainte de televiziune, ai cochetat cu modellingul şi actoria. Ai jucat în vreun serial sau într-o reclamă?
Ambele au fost pasiuni trecătoare. Cu actoria însă m-aş reîntâlni oricând. Modellingul a fost un moft în liceu, în clasa a XII-a. Iar cu teatrul am cochetat în anul al doilea şi al treilea de studenţie când am făcut parte din trupa facultăţii. Am avut şi câteva spectacole la Iaşi, Timişoara, Bucureşti în cadrul festivalurilor studenţeşti.

- Apropo de numele tău, în ce zodie eşti? Gemeni, cumva?
Să nu crezi că nu aud des gluma asta. Însă eu m-am născut iarna, pe 3 decembrie. Adică, sunt un Săgetator prietenos, optimist şi energic!

- Cât timp aloci îngrijirii personale: coafor, cosmetică, sală etc.?
Nu mi-am făcut vreodată probleme în privinţa kilogramelor pentru că sunt mereu în priză. Am aceeaşi greutate pe care o aveam şi în clasa a X-a. Alerg de câteva ori pe săptămână, seara, în parc. În schimb, tenului şi părului le aloc "nepermis" de mult timp. Mai mult decât prevede orice lege nescrisă!

- Octavia, cum stai cu... dragostea?
Am linişte în suflet.

- Dintre vedetele din România, cine crezi că este cel mai fermecător bărbat?

Cred că multe doamne sunt în asentimentul meu când spun Florin Piersic. Senior.
Cătălina Matei

Octavia Geamănu prezintă Observatorul de weekend la Antena 1.

Comentarii
ABONARE