Ce ritual zilnic au Pepe şi Dorian Popa? - FOTO

Să prezinţi zilnic o emisiune de vară, în direct, din cel mai mare parc acvatic din România are, cu siguranţă, avantajele sale. Unul dintre ele: să te răcoreşti în piscină, de mai multe ori, înainte şi după ce ieşi din emisie. Este cazul lui Pepe, prezentatorul emisiunii “Gashka mare”, care se difuzează în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, la Antena 1, şi a bunului său coleg, Dorian Popa.

“Acesta este ritualul nostru zilnic. Ajungem la Divertiland, facem şedinţa cu producătorii, probele de sunet şi pe cele de cadru şi apoi, în jur de ora 16.00, înainte să intrăm în direct, facem o baie laolaltă cu publicul care vine să ne vadă. Imediat ce se termină emisiunea, sărim înapoi în piscină”, spune Pepe.

Nu doar bucureştenii vin la parcul acvatic de distracţii să-i vadă în carne şi oase pe Pepe, Dorian Popa şi Theo Rose, şi pe invitaţii lor, la “Gashka mare”, ci şi mulţi alţi spectatori din localităţi precum  Piteşti, Ploieşti şi Giurgiu.

„Mă bucur să descopăr zilnic, printre spectatori, oameni veniţi din alte oraşe, special să ne vadă. “Dacă tot ai spus la televizor să venim, am venit!”, aşa îmi spun oamenii când mă văd, pe malul piscinei” adaugă Pepe.

La “Gashka mare”, două familii sau două găşti de prieteni se duelează într-o competiţie extrem de haioasă, cu jocuri de vară, quizz-uri şi provocări “pe apă”. Fiecare tabără este condusă în “luptă” de câte un căpitan pe măsură, gata să o susţină în fiecare clipă, Dorian Popa şi Theo Rose. Competiţia este presărată cu momente artistice susţinute de invitaţii speciali. Gazda show-ului difuzat de Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, este Pepe.

Galerie foto

Comentarii
ABONARE