Cheloo la ”iUmor”: ”Mă declar cel mai mare fan al vostru"

Cea de a treia ediţie difuzată duminică, de la ora 20:30 la Antena 1 a fost una surprinzătoare prin varietatea numerelor şi concurenţilor care au urcat pe scena ”iUmor”.

Numărul celor şapte membri ai trupei „Comedy Zebra Show” din Chişinău de pe scena ”iUmor” i-a impresionat pe juraţi, care s-au distrat copios la glumele şi scenetele acestora, însă prezenţa lor a stârnit şi controverse între aceştia. ”Aţi evoluat şi este pentru prima dată când  mă uit cu plăcere 100% la voi”, le-a spus Cheloo. ”Eu mă declar cel mai mare fan al vostru şi vă consider cea mai bună trupă din România. Şi când spun România, mă refer la cea mare. De aceea, în calitate de fan principal, nu accept să aveţi în timpul unui număr iUmor momente care să scârţâie. Au fost şi, cum sunt cel mai mare fan, trebuie să fiu şi cel mai mare critic. Mai ales că ştiu că numărul ar putea fi perfect. De aceea eu vă dau <nu>”, stârnind uimirea colegilor lui. Juratul s-a şi enervat că nimeni nu înţelege faptul că decizia lui este una pozitivă şi înseamnă de fapt o încurajare.

Cu bancul spus, doamna ”şpagat a reuşit şi ea, tot pentru prima dată în cele trei sezoane, să ia un ”like” de la Cheloo, April O`Peel, concurenta din Canada a evoluat într-un număr burlesque îmbrăcată în găină, iar Flavian Glonţ a făcut un număr senzaţional cu cuburile Rubik - o combinaţie de magie, matematică şi bineînţeles umor. Suprizele nu s-au terminat aici, Marilu şi Deea au fost şi comice şi adorabile cu sceneta lor travesti, iar Delia s-a urcat pe scenă să le ia în braţe, la final. Nu au lipsit nici criticile, din partea unui concurent care i-a luat la ”roast” pe cei trei juraţi şi care a şi avut succes.    Până şi hair stylistul care a tuns peruca a atras atenţia Deliei, lui Bendeac şi a lui Cheloo tocmai prin absurdul situaţiei de a nu fi făcut …nimic.

Galerie foto

vezi galeria 14 foto
Comentarii
ABONARE