Conchita de România îşi face apariţia la ,,Chefi la cuţite” - FOTO

Jurizarea pe nevăzute continuă şi astăzi la ,,Chefi la cuţite”, de la 20:00, căci cel mai simpatic trio de bucătari este la fel de pregătit să deguste cele mai spectaculoase preparate. Concurenţi excentrici şi farfurii care fac deliciul juraţilor sunt printre picanteriile ediţiei, ce este, ca de obicei, asezonată cu pariuri care mai de care mai amuzante! Formatul emisiunii, ce nu permite dezvăluirea concurentului până la verdictul final, creează şi de data aceasta supoziţii..uşor eronate, iar chefii aşteaptă ca în spatele uşilor să se afle ,,controrolul RATB”, ,,naşul”, sau alte concurente frumoase, dornice să îl cucerească pe chef Scărlătescu.

 

În această seară, cel mai spectaculos cuplu al ediţiei îşi face apariţia în platoul emisiunii. Bad Angie şi Dudu sunt doi prieteni care fac deliciul chefilor: dacă nu prin preparat, cel puţin prin apariţie! Angie Moisescu, care a făcut din prima sa pasiune, dansul, o meserie, vrea să îşi demonstreze că şi în privinţa gătitului poate să urmeze aceeaşi traiectorie. Aşa că va încerca să obţină 3 cuţite printr-un desert simplu cu greutate emoţională, fiind prima concurentă ce pregăteşte îngheţată la bancul de lucru ,,Chefi la cuţite”. Alături de ea se află Opreanu Ionuţ, Dudu, ce se intitulează mai simplu Conchita de România. Deşi este decis că chef Scărlătescu va fi impresionat de porţia lui de clătite, recunoaşte că gătitul nu este printre atuurile sale şi a venit în această competiţie pentru că este o apariţie spectaculoasă: ,,dacă relaţia mea ar depinde de acest preparat, probabil ar da divorţ!”.

Arome îmbietoare, farfurii impecabile şi poveşti de viaţă impresionante sunt doar o parte dintre ingredientele din această seară. Care este parcursul concurenţilor, ce pariuri stabilesc chefii în ceea ce priveşte jocurile de culise şi care dintre aceştia vor trece în etapa următoare a show-ului, telespectatorii Antena 1 vor afla din această seară, de la ora 20:00!

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE