Finala „iUmor”: Ei sunt cei 10 concurenţi votaţi de public

Marea finală „iUmor” care va fi difuzată duminică, 21 mai, de la ora 20:30, la Antena 1 îi va aduce pe scenă pe cei 10 finalişti, cu numere noi: Coco Marinescu, Ioan Stan, Trupa Comedy Zebra Show, Cristi Priză, Dima Cubreacov, Doina Teodoru, Mikael Szanyiel, Albert Cremene, Ioana Roman şi Bogdan Zloteanu. Pentru aceştia, emoţiile sunt cu atât mai intense, cu cât miza este foarte mare: de această dată fiecare dintre ei luptă în primul rând pentru a primi trei „Like-uri” din partea juraţilor, deci trebuie să fie atât de buni, încât să-i impresioneze şi pe Delia şi pe Cheloo şi pe Bendeac, în aceeaşi măsură. Aceasta este prima condiţie pentru a intra la votul publicului, pe aplicaţia „iUmor”, telespectatorii fiind cei care vor decide duminică seară, în timpul emisiunii, marele câştigător al premiului de 20.000 Euro.

 

Juraţii vor fi şi mai exigenţi ca de obicei şi vor avea aşteptări mari, mai ales pentru că se vor raporta la primele apariţii ale concurenţilor în audiţii atunci când vor privi numerele pe care aceştia le vor pregăti acum.

După audiţii am rămas cu senzaţia că sunt foarte puţini concurenţi buni pentru câţi nebuni au venit sau cu o impresie foarte greşită despre ce se întâmplă pe scena iUmor. Dar, de fapt, ne trebuie un singur om, cu un număr extraordinar, care să vă facă să simţiţi că nu v-aţi uitat degeaba la un sezon întreg”, spune Cheloo.

Făcând o comparaţie cu sezoanele trecute, Mihai Bendeac declară că totuşi acest sezon i se pare mai puţin ciudat ca cel de-al doilea, dar cu siguranţă mult mai intens ca primul. „Eu am fost mult mai nervos acum, în faţa concurenţilor din sezonul al treilea. Aşteptările lui legate de finala „iUmor” sunt axate pe ceea ce vor spune concurenţii pe scenă şi pe starea lor de spirit. „Mai ales la numerele de stand-up contează foarte mult conţinutul. Ştii deja cum au fost numerele lor din audiţii, ştii ce au făcut, deci cu atât mai mult e important cu ce se vor pregăti acum, ca texte”, adăugând că finala va fi cu atât mai grea pentru concurenţi pentru că pe scenă va conta starea lor mentală şi ce vor transmite ca prezenţă.

În schimb, Delia este de departe cea mai optimistă şi convinsă că marele câştigător sau marea câştigătoare va merita premiul pentru că „mi se pare că, de la an la an, avem concurenţi din ce în ce mai buni şi din ce în ce mai curajoşi cu ceea ce fac sau spun pe scena iUmor, mai ales la capitolul numere de stand-up”, încheie artista.

 

Galerie foto

vezi galeria 24 foto
Comentarii
ABONARE