Povestea emoţionantă a primei farfurii vegetariene ce ia 3 cuţite

Cea de-a doua ediţie a emisiunii ,,Chefi la Cuţite”, difuzată de Antena 1, a continuat startul surprizelor şi al farfuriilor spectaculoase! Marţi seară, bucătari profesionişti, amatori, sau pur şi simplu candidaţi care fac deliciul telespectatorilor şi-au găsit locul la etapa jurizărilor pe nevăzute, unde juraţii au împărţit primele cuţite şi au format primele strategii. Surpriza serii a fost Anca Pintican, prima concurentă care a reuşit să ia maximul de voturi cu o reţetă vegetariană.

 

Bistriţeanca este un exemplu de voinţă şi optimism, căci se împarte între pasiunea de a găti şi fiul său, care deşi nu a evoluat ca ceilalţi copii îi oferă puterea de a lupta şi de a-şi îndeplini visele:  ,,am învăţat alături de el că autismul nu este altceva decât o formă diferită de a vedea viaţa.”

Profesoară de yoga, concurenta a declarat că-şi găseşte echilibrul în acest stil de viaţă şi a venit la ,,Chefi la Cuţite” pentru a demonstra că această nişă culinară poate avea succes într-o competiţie, dar şi pentru că starea de sănătate a fiului îi permite asta . Conştientă că chefii vor fi uşor sceptici în ceea ce priveşte savoarea preparatului, a decis să impresioneze printr-un burger vegetal cu garnitură de cartofi turceşti. Glumele nu au lipsit de la masa de jurizare, căci legumele l-au făcut pe chef Sorin să declare că ,,de când Florin Dumitrescu este la dietă e urmărit de blestemul raw-veganilor”. Deşi se aşteptau la chiftele şi preparate tradiţionale din carne, simplitatea farfuriei şi complexitatea gustului i-a făcut pe fiecare dintre juraţi să acorde votul pozitiv: ,,e singura farfurie vegetariană care a luat 3 cuţite”.  Chef Scărlătescu a mărturisit că nu platingul, ci gustul preparatului a fost cel care a determinat viitorul din concurs al Ancăi Pintican, ce a părăsit platoul în cuvinte de laudă.

Care este parcursul concurentei în etapele următoare ale show-ului ,,Chefi la Cuţite”, dar şi dacă va rezista presiunii de a găti cot la cot cu adversarii ei, telespectatorii Antena 1 vor vedea în episoadele ce urmează. Cea mai iubită emisiune culinară este difuzată în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00!

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE