Prince, Liviu Vasilică, Rednex, Corina Chiriac şi Mahala Rai Banda vin la “Te cunosc de undeva!”

Aventura magică şi totală a transformărilor fabuloase continuă sâmbătă, 18 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, show-ul prezentat la Antena 1 de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Aşadar, sâmbăta aceasta, Anda Adam se va transforma într-o legendă vie a muzicii uşoare româneşti, Corina Chiriac, şi va interpreta “Permiteţi”, o melodie compusă de aceasta în  anul 1986. Sore candidează la titlul de campioană a serii, cu un travesti de o dificultate vocală extremă, Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, iar Alex Vasilache îl va readuce la “Te cunosc de undeva!” pe Liviu Vasilică şi va îmbrăca un costum popular pus la dispoziţie de chiar fiul rapsodului, Florin Vasilică. Max Dragomir se va transforma în Prince şi va cânta hitul “Purple Rain”, care a devenit coloana sonoră a unui film inspirat chiar din viaţa megastarului, Bianca Sârbu îl va imita pe Daniel Creţu şi va cânta chiar alături de colegii solistului de la Mahala Rai Banda, în timp ce Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu vor aduce pe scena show-ului o poveste country celebră, transformaţi în cei de la Rednex. Ruby va fi Zara Larsson, o doamnă suedeză care a devenit celebră de curând, după ce a câştigat un concurs de talente în ţara sa, “Cuza” va încerca să-l imite cât mai bine pe Jason Derulo, deşi recunoaşte că nu reuşeşte nicicum să se mişte asemenea starului care i-a picat la ruletă, iar Biu va fi un personaj care şi-a ales numele de scenă pentru a arăta lumii întregi că este foarte mândră de originea ei dominicană, Amara la Negra.

Gala va fi deschisă de vânătorul de talente tinere, Florin Ristei, şi trupa sa, FreeStay, care vor veni pe scenă alături de o adolescentă frumoasă cu înclinaţii muzicale, Katarina Dryer.

Care va fi cea mai bună transformare a serii în opinia juraţilor Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 18 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

 

Galerie foto

vezi galeria 17 foto
Comentarii
ABONARE