Tatiana Şelaru: “Am fost cât se poate de ambiţioasă!“

În “O grămadă de caramele”, este o fată rea, dar în viaţa de zi cu zi, este opusul personajului său – Ema. Tatiana Şelaru, actriţa pe care telespectatorii o pot urmări în serialul de la Happy Channel, a povestit în emisiunea “Happy Night”, din această seară (4 octombrie), de la ora 22.30, cum a luat naştere pasiunea ei pentru film şi teatru, mărturisind că încă de la o vârstă fragedă a ştiut exact care este drumul ei în viaţă.

 

“Atunci când eram mică, mama mă ducea foarte des la toate spectacolele, la teatru, la circ, mergeam peste tot. (…) La 12 ani, am fost singură la un casting fără să o anunţ pe mama, ea ştia că sunt la ziua unei prietene, şi după ce am luat castingul, i-am zis: <<Mamă, am luat castingul! Vreau să fac asta!>>. Următoarea etapă a fost liceul şi admiterea la facultate. De când aveam şapte ani, nici o secundă nu m-am gândit că pot să fac altceva. Am mers pe ideea mea, am încercat să perseverez. Am fost cât se poate de ambiţioasă, am avut încredere în mine. Deci, orice se poate!”, a povestit Tatiana Şelaru în cadrul emisiunii Happy Night, ediţie care se va difuza astăzi (4 octombrie), de la ora 22.30, la Happy Channel. 
În afară de film, Tatiana poate să fie urmărită şi pe scena de la teatru.
“În toamna asta, o să continuu să colaborez cu MiniArtShow by Ioana Ginghină.  Acolo, o joc pe Alice din <<Alice, în ţara minunilor>>.”, a mai spus ea.
 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE