Ce s-a întâmplat cu primul playmate din România! Ce a ajuns să facă acum Alexandra Ivancenco

Alexandra Ivancenco, primul playmate din Romania, a plecat din tara, in urma cu 15 ani, fara sa sufle o vorba apropiatilor, ca sa devina un designer celebru.Prima romanca necunoscuta facuta celebra de Playboy, in 2000, a iesit din lumina reflectoarelor la scurt dupa ce s-a dezbracat de inhibitii si de haine in paginile celebrei reviste pentru barbati.
 

Alexandra a ales sa plece in sud-vestul Frantei, acolo unde lucreaza de zor la un proiect care, spera ea, o va umple de bani, consemnează cancan.ro. Este vorba despre un atelier de design pe care romanca il conduce si care nu are foarte multi angajati, in orasul Bordeaux, acolo unde locuieste.
 

“Eram in masina,cu agentul si cu prietenul meu.Se vorbea la modul general de fotografii. La un moment dat a venit vorba de PLAYBOY si s-a pus intrebarea daca as vrea. Prietenul meu a fost foarte entuzias¬mat: „Da, da, da! Sigur ca da“. Asta a fost inceputul. Dupa aceea, a trebuit sa vad ce inseamna, deoarece nu prea vazusem reviste PLAYBOY pana atunci, sau foarte rar si nu prea le bagasem in seama. A trebuit sa vad ce inseamnă sa fii Playmate, sa ma familiarizez cu acest gen de fotografii”, a declarat Alexandra intr-un interviu pentru aceeasi revista, cativa ani mai tarziu dupa ce a realizat pictorialul.
 

Foto: playboy.ro

Galerie foto

Comentarii
ABONARE