O prezentatoare a ştirilor sportive, filmată pe ascuns în camera sa de hotel, când se dezbrăca!

  • 02.03.2016
  • ● Vizualizări: 5769

Erin Andrews, prezentatoare ştirilor sportive de la canalul tv american Fox, a fost fără să vrea protagonista unui scandal, după ce un individ a filmat-o în timp ce se dezbrăca în camera de hotel, iar apoi a postat totul online. Erin a dat acum hotelul în judecată şi cere daune de 75 milioane dolari.Incidentul s-a petrecut într-un hotel din oraşul american Nashville, statul Tennessee. Erin a dat în judecată lanţul hotelier şi cere daune de 75 milioane dolari, la termenul de luni ea prezentându-şi punctul de vedere în faţa judecătorilor printre hohote de plâns.

În anul 2008, Erins Andrews a fost filmată în timp ce se dezbrăca în camera ei de hotel, de către un bărbat obsedat care a petrecut deja 30 de luni în închisoare. Caseta a fost făcută publică şi a ajuns chiar şi pe site-urile porno, fiind văzută de 17 milioane de ori până acum.Filmuleţul a cărui vedetă este prezentatoarea de 37 de ani are o durată de patru minute şi jumătate. Când a văzut filmarea, Erin a avut o stare de rău, a vomitat şi a devenit isterică. „Mi-e atât de ruşine”, spune ea şi acum, adăugând: „Viaţa mea a fost dată complet peste cap”.

În cazul său, FBI l-a găsit pe vinovat pe Michael David Barrett, care a mărturisit că a filmat-o pe Erin în trei rânduri şi că a postat totul online.


 

Comentarii
ABONARE