O româncă sexy a ajuns în haremul unui sultan de 70 de ani, cu o avere fabuloasă!

Dora Costin, una dintre cele mai cunoscute videochatiste din România, a ajuns să facă parte din haremul lui Hassanal Bolkiah (70 de ani), unul din bogătaşii lumii, notează CanCan.Tânăra a devenit celebră acum trei ani când a pozat pentru o revistă dedicată bărbaţilor. Originară din Bistriţa, ea a devenise preferata clienţilor americani de videochat şi ajunsese să câştige chiar şi 40.000 de euro pe lună.


Ea a renunţat la această activitate şi acum îşi petrece mare parte din timp la Dubai, împreună cu iubitul ei, Hassanal Bolkiah. Sultan al Bruneiului, acesta avea în urmă cu doi ani o avere estimată la 40 de miliarde de euro.

"Bineînţeles, nu ar lua-o niciodată de nevastă pe Dora, însă a îndrăgit-o enorm şi o păstrează ca iubita lui. Nu e singura pe care o are. Toate femeile sultanului trăiesc ca nişte prinţese, călătoresc în toată lumea, au ceasuri de zeci de mii de euro, maşini scumpe. Sultanul îşi face timp pentru toate, iar singura pretenţie e ca ele să fie fidele. Dora umblă cu bodyguard-ul după ea şi a întrerupt legatura cu toate prietenele ei din România. Foarte puţini suntem cei care mai ştim de ea", a spus o apropiată a videochatistei pentru CanCan.

Foto: http://www.playboy.ro
 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE