O vedetă cunoscută la noi, filmată într-un bordel! "Nebunie sexuală, sex pasional, orgii cu..."

Lamar Odom, fostul soţ al lui Khloe Kardashian, a fost găsit înconştient într-o cameră de hotel.


Situaţia basketbalistului se pare că se înrăutăţeşte cu fiecare oră care trece. Meniul "servit" de baschetbalist implica stimulente sexuale, alcool şi orgii.

În urmă cu puţin timp, poliţia a dat presei un material audio cu înregistrarea apelului de urgenţă făcut de staff-ul sportivului atunci când a fost găsit.

"Mai are un pic şi moare, în acest moment scuipă sânge pe gură, nu îl putem trezi! Aproape nu mai respiră", a spus o voce feminină echipajului de prim ajutor.

După ce aceasta a terminat de vorbit, o voce de bărbat a apărut pe fir. "În acest moment respiră normal pe gură. S-ar putea să fi luat cocaină", a spus acesta.

Potrivit dailystar.co.uk, meniul "servit" la bordelul unde a fost găsit este: "nebunie sexuală", "sex pasional" şi "lupte în ulei", orgii cu lesbiene, cu vibratoare şi viagra.

Lamar Odom a fost căsătorit cu Khloe Kardashian. Aceasta a pus capăt mariajului cu basketbalistul, din cauza infidelităţii şi a dependenţei de droguri a acestuia. Cei doi au fost soţ şi soţie timp de 4 ani

 

Galerie foto

vezi galeria 10 foto
Comentarii
ABONARE