De ce a ajuns după gratii iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner - FOTO&VIDEO

Curge lapte şi miere în cuplul Mihaela Rădulescu (48 de ani) şi Felix Baumgartner (48 de ani)! După o relaţie de patru ani, cei doi sunt nedespărţiţi şi se iubesc la fel de mult. Împărtăşesc pasiunea pentru sporturile extreme, dar şi pentru călătorii.

Austriacul Felix Baumgartner a fost arestat după ce a sărit în gol, cu paraşuta de pe un pod din Panama. Atunci, autorităţile l-au prins în flagrant, iar arestarea a fost iminentă.

Tânăr, rebel şi neînfricat, bărbatul a încercat să fugă de poliţişti, însă la scurt timp a fost capturat şi încătuşat. În imaginile surprinse de către colegii paraşutistului, Felix a fost imortalizat în timp ce urca în maşina autorităţilor, cu drapelul ţării în care a fost arestat în mână.

Mihaela Rădulescu iubeşte viaţa şi o trăieşte din plin. După trei căsnicii destrămate - cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr., Elan Schwartzenberg - şi mai multe relaţii eşuate, diva de la Monaco s-a cuplat cu celebrul austriac Felix Baumgartner, alături de care şi-a găsit fericirea.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE