Din pictoriale în reviste pentru adulţi, direct la cratiţă. O nouă gospodină sexy - FOTO

Nu e prima oară când juraţii se află faţă în faţă cu gospodine sexy. Cel de-al treilea sezon „Chefi la cuţite”, care începe la Antena 1, nu face excepţie, astfel că cei trei juraţi ajung faţă în faţă cu o tânără care a pozat în reviste pentru adulţi. De la pictoriale îndrăzneţe, Claudia, pasionată de gătit, vine la preselecţii ca să arate ce mâncare gustoasă ştie să facă.

Dezinvoltă şi 100% moldoveancă, după cum se caracterizează, Claudia povesteşte că şi-a dorit foarte mult să pozeze sexy şi că nu regretă nicio secundă alegerea făcută: „E ceea ce mi-am dorit, a fost un alt vis al meu, mi s-a îndeplinit, am ajuns acolo unde am vrut cinstit, iar după m-am oprit. Am simţit că e momentul să încep altceva.”

Simpatica blondină vrea să arate la „Chefi la cuţite” cât de bine ştie să gătească, mai ales că prietenii îi spun mereu asta. Are 33 de ani, este căsătorită şi spune că între ea şi soţul ei a fost dragoste la prima vedere. În prezent face obiecte handmade, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi sau animăluţe sau se ocupă cu confecţionarea obiectelor de decor. 

Galerie foto

vezi galeria 10 foto
Comentarii
ABONARE