Drama Alinei Laufer. În spatele imaginii perfecte se ascunde o mare suferinţă

Alina Laufer, fosta coprezentatoare a unei emisiuni matinale şi soţia secretarului de stat în Ministerul Mediului de Afaceri, Ilan Laufer, a fost numită de primarul Gabriela Firea în fruntea consiliului de administraţie al companiei municipale “Sport Pentru Toţi”- Bucureşti SA.

Alina Laufer, fosta soţie a lui Geørge, devenit cunoscut publicului drept Jorje, este de aproape patru ani căsătorită cu afaceristul Ilan Laufer. Deşi are o fetiţă cu solistul, pe Karina, Alina îşi doreşte să-l facă tată şi pe Ilan, dar acest lucru se dovedeşte mai greu decât ar fi crezut.

Cei doi întâmpină probleme delicate şi nu reuşesc să devină părinţi împreună.

În încercarea de a avea un copil, Alina şi Ilan Laufer s-au adresat specialiştilor în probleme de fertilitate.

"În cazul meu, Ilan este cel care se confruntă cu această problemă de infertilitate. Este important că soţul meu s-a dus la analize la timp;  a trecut un an de când Ilan a fost diagnosticat, iar acum ştim cum să luăm problema.  Pentru mine Ilan este un exemplu din toate punctele de vedere. Cei de la clinica de fertilizare ne-au dat de curând veşti bune şi spre sfârşitul anului se pare că voi putea sa fac inseminarea. A fost o vreme când eram obsedată să rămân însărcinată, însă, după toată perioada asta, am ajuns să privesc totul cu altţ ochi, cu detaşare şi fără încrâncenare, să am răbdare că într-o zi voi primi ceea ce trebuie să vină”, a dezvăluit Alina Laufer potrivit wowbiz.

Galerie foto

Comentarii
ABONARE