Nadia, despre relaţia amoroasă cu Bănică, în urma căreia ar fi făcut avort: “Adevărul este că am fost...”

Nadia Comăneci şi Ştefan Bănică s-au iubit în 1988. Solistul avea 21 de ani, iar Nadia, 27.

 
Fosta mare gimnastă a vorbit, în emisiunea “La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, despre relaţia secretă cu Ştefan Bănică, în urma căreia ar fi făcut şi un avort.
 

„Să trecem la o doamnă care tot se mărită şi tot divorţează". Mihaela Rădulescu, vorbe acide la adresa Andreei Marin.

Atât de mult au schimbat-o operaţiile estetice?! Mihaela Rădulescu, confundată cu Cher - FOTO

Duelul divelor! Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-au atacat în direct:"Aici eu sunt şeful!” „Aşa te las eu să crezi!” – FOTO&VIDEO

Detalii din culise! Ce nu s-a văzut la tv! Răduleasca şi Marin, replici usturătoare în direct şi discuţii private în culise – FOTO

Cât e adevăr şi cât e legendă despre prietenia ta cu Nicu Ceauşescu sau cu Ştefan Bănică?”, a întrebat-o ştirista.

“Am fost prieteni, într-adevăr. Nu făceam nimic ieşit din comun, decât să ieşi cu cineva la un film, la magazin, să te plimbi pe stradă sau să mergi în parc, asta făceam”, a mărturisit Nadia Comăneci.

Secretele Nadiei, fuga din ţară înainte de Revoluţie, povestea de amor cu Ştefan Bănică, dar şi alte dedesubturi de alcov sunt ascunse în dosarele Securităţii. Acolo apar şi două scrisori primite de Nadia de la Ştefan Bănică Jr.

În epistole, artisul îi scria Nadiei în decembrie 1988: “Ce să fac dacă te iubesc? Greşeala e de ambele părţi. Eu sunt nerăbdător şi vreau totul, iar tu te complaci. Nu ştiu ce să-ţi scriu. Nu trebuie să rişti, dar de vorbit şi văzut tot se poate”.

În cea de-a doua scrisoare artistul menţionează “problema comună”, interpretată ca fiind o posibilă sarcină a Nadiei. “Vezi că ţi-am trimis o carte special pentru problema noastră. Scrie acolo tot ce trebuie să faci în fiecare lună. Păcat că e în engleză, dar te descurci tu. Acum e momentul. După 2-3 luni, degeaba, nu se mai poate face nimic. Te iubi“, încheie artistul, potrivit click.ro..

 

Galerie foto

vezi galeria 12 foto
Comentarii
ABONARE