O cunoscută ROMÂNCĂ satisface fanteziile sexuale ale japonezilor! - FOTO&VIDEO

O artistă din Româniaface show fără inhibiţii pentru bogaţii lumii, iar acum a venit rândul japonezilor să fie "satisfăcuţi".

Piesa “Loco Poco”, considerată de polonezi şi de spanioli drept cea mai fierbinte piesă dance a verii, se ascultă acum şi în cluburile din Japonia. Special pentru ţara asiatică, Anca Pop a lansat un nou remix, produs de DJ Nana, şi un clip senzual, în care este filmată mâncnd tăieţeii ramen, satisfăcând astfel una dintre fanteziile sexuale ale japonezilor.

O artistă din România, show fără inhibiţii pentru bogaţii lumii! Dă frâu tuturor fanteziilor erotice! – FOTO&VIDEO

O cântăreaţa de la noi, filmată cu drona la nudişti. "Nu am nicio limitare în pat"

Vedetă de la noi: "Şamanii mi-au reechilibrat energia sexuală" - FOTO&VIDEO

O cântăreaţa de la noi, filmată cu drona la nudişti. "Nu am nicio limitare în pat"

“Am locuit aproape doi ani în Japonia şi vă pot spune că imaginaţia sexuală a bărbaţilor de acolo este foarte bogată. Una dintre fanteziile lor erotice este să vadă o domnişoară la masă, <luptându-se> cu tăieţeii ramen, care sunt foarte lungi şi se mănâncă destul de greu. Am recreat fantezia lor în noul clip şi mă pregătesc pentru alte noi show-uri în Japonia la începutul lunii septembrie. Bolurile cu tăieţei o să fie incluse în coregrafie”, spune Anca Pop. Pentru cel mai recent remix al hitului “Loco Poco”, Anca a colaborat cu DJ Nana, una dintre cele mai sexy femei DJ din Asia.

Galerie foto

vezi galeria 17 foto
Comentarii
ABONARE