Tuncay Ozturk iese la atac: „Continuă să-mi acuze infidelitatea din timpul căsătoriei”

Fostul soţ al Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a decis să facă lumină în ceea ce priveşte speculaţiile făcute pe seama vieţii sale personale.

După separarea de Andreea Marin, s-a spus că ar fi fost infidel în timpul mariajului şi că acum ar avea o relaţia cu asistenta sa. Madicul turc neagă vehement.

Andreea Marin, despre relaţia lui Tuncay Ozturk cu asistenta sa: “Am avut dreptate”

Andreea Marin îşi reface viaţa cu un român tinerel. "Relaţie solidă"

Ce salariu are Mihaela Rădulescu la show-ul de talente? Suma este enormă

Când s-a declanşat războiul? Nu are legătură cu Ştefan Bănică Jr. Andreea Marin vs.Mihaela Rădulescu, dezvăluri neştiute

"Bună ziua, dragi prieteni

”Sunt oameni care nu vor să vorbească despre viaţa lor personală şi oameni care spun că nu vor să vorbească despre viaţa lor privată, dar o fac ori de câte ori li se dă ocazia.” Ca să fiu sincer, m-a plictisit acelaşi subiect din nou şi din nou dar observ că anumite persoane nu au obosit să scrie in continuu aceleaşi lucruri. Am preferat totdeauna să păstrez tăcerea dar din păcate, responsabilităţile care ţin de mine, precum angajaţii mei, victimele colaterale, familiile şi relaţiile acestora, m-au împins să neg din nou zvonurile. Nu am nicio relaţie în momentul de faţă.

Luând în considerare faptul că 90% din minciuni provin mereu de la aceeaşi sursă media, acest lucru creează situaţia şi mai murdară. De asemenea, nu mă face decât să îmi fie milă de anumite persoane care sunt frustrate şi neajutorate. 
De 7 luni şi-au folosit toată puterea pe care au avut-o; fiecare scenarii ieftine împotriva mea, cu prieteni şi mai ieftin plătiţi ”să latre” pe fiecare post de televiziune, achitând fete pentru scene de teatru în toiul nopţii, în faţa clinicii cu rolul de a-mi înscena un joc banal sau căutând poze vechi în arhiva mea şi folosindu-le fotografii de actualitate, conectate cu anumite articole ca motiv de separare.

Au fost multe acuzaţii la adresa mea dar nu am încercat niciodată să intru în aceste discuţii timp de 7 luni, chiar dacă era dreptul meu să le răspund tuturor. Sper ca oamenii să îmi respecte decizia de a fi tăcut şi a nu mai folosi acest subiect chiar şi după şapte luni pe micile ecrane. Acum, fără niciun sentiment de ruşine din cauza minciunilor spuse, ei continuă să-mi acuze fidelitatea din timpul căsătoriei fără nicio probă ci doar cuvintele lor neruşinate. Oamenii din spatele acestor ştiri, ştiu cu adevărat ce înseamnă să înşeli în alte ţări, chiar în preajma copilului tău. Este melodramatic şi chiar dezgustător cum aceste persoane vorbesc acum despre principiile unei familii doar pentru a-şi crea o imagine, ajutate de rolul de mamă pentru a se victimiza deoarece prinde la public. Nu am dezbătut prea mult aceste acuzaţii ci doar am adăugat câteva cuvinte importante la momentul potrivit pentru a pune punct într-un mod elegant. O să încerc să mă comport la fel pentru a nu distruge imaginea falsă a unor oameni care a fost creată timp de mulţi ani.

P.S Este acelaşi teatru în stil tragicomic pe care l-aţi mai urmărit la TV în urmă cu câţiva ani."

Galerie foto

Comentarii
ABONARE