Vedetă cunoscută la noi: "Sunt prea sexy! Nu vor să lucreze cu mine că am sânii prea mari". Ce părere ai?

Modelul şi actriţa Emily Ratajkowski, care a devenit cunoscută după ce a apărut în videoclipul provocator al melodiei "Blurred Lines" a lui Robin Thicke, a declarat într-un interviu recent că este de multe ori considerată "prea sexy" pentru a primi anumite roluri la Hollywood.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a declarat pentru numărul din august al revistei Harper's Bazaar Australia că pierde roluri din cauza modului în care arată. "Mi se întâmplă de multe ori asta: 'Oh, este prea sexy'. Este ceva ca un lucru împotriva femeilor, faptul că oamenii nu vor să lucreze cu mine pentru că am sânii prea mari", a declarat ea pentru revistă. "Ce este în neregulă cu sânii? Sunt un lucru feminin minunat care trebuie celebrat. Cui îi pasă? Sunt minunaţi dacă sunt mari, sunt minunaţi dacă sunt mici. De ce ar trebui să fie asta o problemă?", a adăugat ea.

 Emily Ratajkowski a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul provocator pentru "Blurred Lines" al lui Robin Thicke. De atunci ea a jucat în filmul "We Are Your Friends" şi ar urma să apară şi în producţiile "I Feel Pretty" şi "In Darkness".
 
 

Galerie foto

vezi galeria 11 foto
Comentarii
ABONARE