Carmen Negoiţă a lansat prăjiturile raw vegane pentru perioada de post

De: Nicoleta Nicolae / 18.11.2015, 11:00
Carmen Negoiţă a lansat prăjiturile raw vegane pentru perioada de post
Carmen Negoiţă a lansat ieri, oficial, o nouă cofetărie raw vegan, Rawyal, în AFI Palace Cotroceni, şi, cu această ocazie, şi noul meniu de preparate raw vegane special pentru sărbătorile de iarnă din acest an.

La evenimentul cunoscutului fashion blogger au participat şi vedete interesate de un stil de viaţă sănătos precum Carmen Brumă, Adina Halas, Andreea Runceanu şi Patricia Cimpoiaşu din trupa Amadeus, Sylvia, Adina Buzatu, Bianca Ioniţă şi consilierul de artă Adrian Buga, cu toţii testând în premieră preparatele delicioase şi sănătoase realizate de Carmen şi de echipa ei de la Rawyal.

Noul meniu conţine pizza, supe şi paste raw vegan, precum şi o multitudine de tipuri de dulciuri, ideale pentru a fi consumate în perioada de post, dar şi ca alternativă a celor obişnuite de Crăciun. Diferenţa constă în faptul că preparatele raw vegan nu sunt pregătite la foc, nu conţin zahăr şi niciun ingredient de provenienţă animală şi sunt bogate în nutrienţi naturali ce aduc un aport important de vitamine şi minerale organismului.

“Poţi ţine cu brio post doar cu preparate raw vegan. În loc de covrigi, margarină şi tot felul de pateuri vegetale pline de aditivi, ai alternativa să consumi preparate 100% naturale de tip raw vegan: paste din dovlecei cu roşii, pizza raw vegan, precum şi multe prăjituri delicioase, fără zahăr, ce pot ţine locul unui mic dejun şi chiar al unui prânz. Bomboanele de ciocolată raw vegane, de exemplu, sunt preparate din curmale, cocos, cacao raw, tărâţe de psyllium şi super alimente. Apoi, noua tartă cu caramel, fără gluten, o facem din migdale, frişcă vegetală, fulgi de cocos, caramel, caju, nuci, mesquite, ulei de cocos, curmale şi vanilie. Pe parcursul zilei poţi bea smoothie-uri extrem de delicioase şi hrănitoare: cu mentă, ghimbir şi goji,  ori cel verde cu castraveţi, mere, kale, spanac, lămâie, spirulină, chlorela, precum şi cel nou introdus în meniu, ce conţine ananas, citrice, scoţisoară, piper cayenne si turmeric”, declară Carmen Negoiţă.

Rawyal Brunch&Cakes este lanţul de buticuri raw vegane pe care le-a lansat Carmen Negoiţă, după o lungă perioadă de studiu în domeniul alimentaţiei de acest timp. Preparatele Rawyal pot fi comandate online sau cumpărate din cofetăriile prezente în AFI Palace Cotroceni şi AFI Palce Ploieşti.