#instastyle, o colecţie de culori versatile, care te vor duce de la birou, direct la party

Toamna aceasta, te rasfeti cu #instastyle! O colectie de 3 culori versatile, care te vor duce de la birou, direct la o petrecere nocturna.

“Timpul este extrem de pretios in epoca noastra. Tocmai de aceea, femeile de cariera incearca sa-si simplifice stilul si alegerile. Colectia #instastyle este singura paleta de culori de care ai nevoie in acest sezon. Drept bonus, PHENOM este oja cu uscarea cea mai rapida din lume, ce ofera rezistenta si stralucire de durata. Cine poate cere mai mult? “ spune Jessica Vartoughian, CEO&Founder Jessica Cosmetics.

Iata care vor fi preferatele tale din aceasta toamna:

• #streetwear:  gri petrol cu aspect metalic
• #outfitoftheday: lemn prafuit de trandafir
• #lovethislook:  roz ars

Lacurile Phenom nu contin Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Toluene, DSP, Camphor, Xylene sau Ethyl Tosylamide.  Rezista pe unghii pana la 10 zile si se indeparteaza extrem de usor.

Despre Jessica Vartoughian

Jessica Vartoughian – PRIMA DOAMNA A UNGHIILOR NATURALE - este fondatorul si directorului general al JESSICA COSMETICS. Ani la rand, cunostintele ei si profunda intelegere a diverselor tipuri si stari ale unghiei au revolutionat industria de Nail Care. Pentru ca Jessica a schimbat modul in care functioneaza serviciile de infrumusetare ale unghiilor.
JESSICA COSMETICS este un brand de referinta, prezent in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.

Galerie foto

Comentarii
ABONARE