Fii #GATALA4 pe 21 iunie, cea mai lungă zi din an!

  • 07.06.2017
  • ● Vizualizări: 628

Ne pregătim cu paşi repezi de perioada vacanţelor, însă, până atunci, volumul de muncă la birou rămâne acelaşi. Cum ar fi dacă, pe 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, ai fi #GATALA4 şi ai mai avea câteva ore în plus pentru tine?

Fiecare zi la birou este foarte solicitantă. TO DO list-uri, şedinte, deadline-uri. Începi ziua de lucru în zorii zilei şi o termini când soarele deja merge la “culcare”. Poate că a venit momentul să faci o mică schimbare. Măcar într-o zi din an. De ce să nu iei o doză rece de Red Bull? Vitalizează mintea şi...ar fi un fel de asistent personal care te va ajuta să treci mai repede peste task-urile zilei. Nu uita că pentru a putea fi #GATALATIMP trebuie să fii mai productiv şi mai eficient în ceea ce faci.

Şi cred că fiecăruia dintre noi ne-ar plăcea să avem un pic mai mult pentru a face ceea ce ne place şi într-o zi...de miercuri. Deci, pe scurt, mai mult timp pentru o sală de fitness sau escaladă, o terasă alături de colegi sau prieteni, un muzeu sau... Cum ar fi să citeşti în timpul săptămanii pe lumină naturală? Probabil la fel ca în weekend... dar în timpul săptămânii! Beneficiile unei zile mai scurte de muncă şi le cunoaşte fiecare mai bine, noi spunem doar că ar fi minunat să putem fii #GATALA4 pe 21 iunie. 

Acum, nu vă rămâne decât să începeţi “antrenamentul” pentru a deveni mai productivi şi mai eficienţi şi să vă pregătiţi, astfel încât pe 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, să fii #GATALA4!

Împreună, facem din cea mai lungă zi din an, cea mai scurtă zi de muncă. Un demers înaripat de Red Bull, susţinut de Radio Guerrilla.

Comentarii
ABONARE