1 soţ, 5 soţii şi 24 de copii – Află-le povestea din noua serie TLC “Am cinci soţii“

De: Cătălina Matei / 21.08.2014, 08:00
1 soţ, 5 soţii şi 24 de copii - Află-le povestea din noua serie TLC “Am cinci soţii“
Din 22 august, în fiecare vineri, de la ora 22.00, TLC difuzează o nouă serie reality, “Am cinci soţii“.

Ştim cu toţii ce înseamnă o familie poligamă: un bărbat cu două sau trei soţii şi copiii lor, legaţi prin credinţa pe care o împărătăşesc. Însă familia Williams e altfel. Brady este poligam, dar a părăsit biserica din care făcea parte, împreună cu cele cinci soţii ale sale – Paulie, Robyn, Rosemary, Nonie şi Rhonda – şi cu cei 24 de copii ai lor.

Foto: TLC

„Am cinci soţii” este un program despre Brady Williams, cele cinci soţii ale lui şi cei 24 de copii ai lor, care trăiesc  împreună pe o proprietate întinsă din apropiere de Salt Lake City, în statul Utah. Brady se confruntă în permanenţă cu nevoile, speranţele, frustrările şi temerile fiecărei soţii, dar şi cu ale lui. Seria oferă o perspectivă sinceră asupra acestui stil de viaţă controversat, ajungând în spatele uşilor închise pentru a dezvălui detalii intime şi decizii complicate pe care trebuie să le ia această familie mult mai mare decât una obişnuită.

Foto: TLC

Clanul Williams crede în egalitatea între oameni şi într-un Dumnezeu care îi iubeşte şi îi acceptă pe toţi, un sistem de convingeri pe care Brady şi ai lui îl numesc ”poligamie progresistă”. Ei subliniază că alegerea lor de a fi împreună are mai degrabă legătură cu iubirea şi devotamentul reciproc decât cu religia.

Deşi convingerile lor şi decizia de a-şi părăsi biserica i-au făcut să fie excluşi din comunitate şi respinşi de multe rude, membrii familiei Williams sunt încredinţaţi că merită să facă toate aceste sacrificii.

Familia este într-o continuă agitaţie. Brady discută despre adopţie cu una dintre soţiile lui, în timp ce e posibil ca o alta să fi rămas însărcinată. Cursuri noi, cariere şi programe încărcate, copii care cresc şi încep să-şi exploreze propriile identităţi şi puncte de vedere asupra căsătoriei – toate acestea demonstrează că avem de-a face cu o familie despre care se pot spune multe, dar în niciun caz că ar duce o viaţă plictisitoare!