10 oraşe în care să te îndrăgosteşti vara asta

De: Nicoleta Nicolae / 18.07.2015, 08:00
10 oraşe în care să te îndrăgosteşti vara asta
S-a scurs circa o treime din vară, dar încă mai aveţi timp să vă bucuraţi de vremea frumoasă de afară şi, de ce nu, de o poveste savuroasă de dragoste.
Mulţi se îndrăgostesc vara, iar noi vă recomandăm câteva oraşe ideale pentru a găsi dragostea în perioada imediat următoare.
 
10. Paris
 
Paris
 
Capitala Franţei este considerată plină de romantism. Aşează-te pe o băncuţă, într-un parc, şi aşteaptă ca un francez sau o franţuzoaică să se ofere să-ţi arate împrejurimile. Poţi puncta serios cu ajutorul unei discuţii elevate despre istoria şi literatura Franţei şi nu uita că locul din Paris în care francezii preferă să se sărute cel mai mult este în dreptul turnului Eiffel.
 
9. Las Vegas
 
Las Vegas
 
Chiar dacă nu găseşti dragoste la Las Vegas, sigur vei găsi amor. Nu degeaba oraşul american este cunoscut şi drept Oraşul Păcatelor. E puţin probabil să ajungi în Las Vegas şi să nu cunoşti pe cineva. Iar dacă o faci, treceţi pe la unul dintre celebrele cluburi de noapte înainte de a vă îndrepta către camera de hotel. Dacă vrei un strop de romantism, încearcă-ţi norocul la una dintre numeroasele fântâni din oraş.
 
8. Rio de Janeiro
 
Rio de Janeiro
 
Vremea este tocmai bună la Rio de Janeiro şi este greu de crezut că te plimbi printre atâtea corpuri bronzate şi bine lucrate fără să-ţi pice cineva cu tronc. Ai mai mari şanse să dai lovitura dacă-ţi încerci norocul într-un pub sau îţi pui în valoare calităţile de dansator la unul dintre numeroasele show-uri stradale.
 
7. Hong Kong
 
Hong Kong
 
Hong Kong este un oraş plin de locuri în care să faci cunoştinţă cu oameni noi. Comunicarea nu ar trebui să fie o problemă pentru că se vorbeşte engleza la greu. Lan Kwai Fong şi Soho, dacă vrei ceva mai stilat, sunt două zone ideale de agăţat. Dacă într-adevăr îţi pică cineva cu tronc, invită-l sau invit-o la o cină privată, pe o insulă, iar apoi urcaţi în Vârful Victoria pentru o privelişte uimitoare.
 
6. Gold Coast
 
Gold Coast
 
Dacă eşti în căutare de soare, plajă şi, eventual, surf, încearcă-ţi norocul în Gold Coast. Vremea este în permanenţă plăcută în oraşul australian, iar aici poţi îmbina utilul cu plăcutul. În condiţiile în care există numeroase cluburi de noapte, baruri şi centre comerciale. Găseşte-ţi sufletul pereche şi, eventual, petrece ziua la unul dintre numeroasele parcuri de distracţii.
 
5. Cape Town
 
Cape Town
 
Multă lume începe să aibă emoţii când vine vorba despre o excursie până în Africa de Sud. Dar Cape Town este un oraş scăldat aproape în permanenţă de razele soarelui. Nu sunt foarte mulţi turişti, aşa că este ideal să găsiţi un localnic sau o localnică ce v-ar putea arăta împrejurimile. Dacă vă pune cineva inima pe jar, mergeţi la surf, într-o excursie pe munte sau să vedeţi balenele.
 
4. Miami
 
Miami
 
Dacă eşti cu gândul doar la plajă, încearcă-ţi norocul la Miami. Oraşul american este considerat unul dintre cele mai bune din lume în care să te îndrăgosteşti. Aşa că pune-ţi costumul de baie şi lasă-te sedus (ă) sau ieşi la atac. Dacă ai noroc şi reuşeşti să te combini cu cineva, ar fi bine să încercaţi o plimbare cu elicopterul deasupra oraşului.
 
3. Tokyo
 
Tokyo
 
Tokyo este atât de plin de viaţă şi bine sistematizat încât ai toate şansele să întâlneşti pe cineva care să împartă aceleaşi hobby-uri cu tine, chit că vorbim de persoane atrase de jocuri pe computer sau persoane interesate să achizţioneze tot felul de obiecte de lux. Imediat după ce ţi-ai găsit sufletul pereche, urcaţi în vârful Tokyo Tower şi bucuraţi-vă de clipele petrecute împreună în timp ce admiraţi oraşul de la înălţime.
 
2. San Francisco
 
San Francisco
 
Zona golfului este plină de cluburi de noapte şi baruri unde oameni singuri caută alinare şi vor să agaţe sau să fie agăţaţi. Centrul cultural este o altă variantă demnă de luat în seamă de cei care caută discuţii mai elevate. De îndată ce ţi-ai găsit sufletul pereche, invită-l la o plimbare pe celebrul Golden Gate Bridge. De asemenea, ar trebui să urcaţi pe Twin Peaks pentru a admira întregul oraş de la înălţime.
 
1. New York
 
New York
 
Cunoscut mai ales pentru artă şi cultură, New York are câte puţin din fiecare pentru fiecare. Sunt peste 8 milioane de persoane înghesuite într-o suprafaţă relativ mică, aşa că fii pe fază şi găseşte-ţi rapid sufletul pereche. Eventual, mergi în Central Park pentru a urmări o piesă de teatru şi a găsi pe cineva care să-ţi împartă dragostea pentru teatru. Dacă nu eşti prea atras de evenimentele petrecute în aer liber, poţi să alegi un muzeu, o expoziţie sau un club de noapte în care să întâlneşti oameni. Chit că vorbim de o aventură în Queens, o lipeală în Harlem sau un sărut în Times Square, îndeplineşte-ţi visul în Oraşul Viselor.