10 vedete şi plăcerile lor culinare

De: Carmen Ulian / 30.08.2015, 08:00
10 vedete şi plăcerile lor culinare
Fiecare persoană are o mâncare favorită de care nu se mai satură, fie ea sănătoasă sau nesănătoasă. În acest registru intră şi vedetele.

1. Angelina Jolie

jolie

De-a lungul timpului, actriţa Angelina Jolie a cochetat cu câteva gusturi bizare, însă acestea au fost furate şi de cei mici. Aceştia consumă greierii precum chips-urile.

2. Taylor Swift

swift

Are o pasiune pentru zahăr. Îi plac cerealele dulci sau deserturile care să-i satisfacă această poftă.

3. Scarlett Johansson

scarlett

Actriţa are un corp superb şi nici nu ai spune că are pasiuni culinare calorice. Face sport tocmai pentru că adoră aripioarele Buffalo.

4. Mariah Carey

mariah

Diva este înnebunită după pizza. Totuşi, Mariah îşi satisface mai rar această poftă pentru ca silueta ei să nu fie afectată.

5. Britney Spears

spears

Cântăreaţa iubeşte ciocolata, sub toate formele – fie că este simplă, cu alune sau lapte, drajeuri sau bomboane, Britney nu refuză nimic la acest capitol.

6. Katy Perry

perry

Are o placere culinară mai aparte, şi anume ciupercile sub toate formele. Altă mâncare favorită include puiul la grătar cu salată, creveţii sau sashimi la un restaurant celebru. A, să nu uitam de burgerul dublu de la In-n-Out.

7. Nicole Scherzinger

nicole

Nativa din Hawaii, Nicole adoră tonul cu sos de soia, porcul kaua, clătitele cu banane şi sirop de nucă de cocos, acoperite cu nuci de macadamia.

8. Miranda Kerr

kerr

Frumosul model Victoria’s Secret încearcă să mănânce cât mai sănătos. Îi place puiul, dar consumă şi alte preparate, cu moderaţie.

9. Jerry Seinfeld

jerry

Încă de mic s-a obişnuit cu untul de arahide. Acum are şi un sandwich care îi poartă numele şi care se vinde în Peanut Butter & Co. Acesta este realizat din baghetă, unde de arahide, miere şi scorţişoară.

10. Barack Obama

obama

Un preşedinte de stat cu pasiune pentru chili. El are o reţetă de familie după care îşi prepară propriul său chili.