100% adrenalina pura în Weekend-ul Meseriilor Periculoase, la Discovery Channel!

Apropo.ro / 28.09.2006, 14:56
100% adrenalina pura în Weekend-ul Meseriilor Periculoase, la Discovery Channel!
Discovery Channel și Apropo.ro îți arata ce înseamna sa ai o slujba riscanta! Vino și traiește pericolul alaturi de faimosul cascador Szobi Cseh! Vineri, 29 septembrie, de la ora 12.00, pe web-chat! A fost numit "cel mai bun cascador al întregii Europe". A sarit

Discovery Channel și Apropo.ro îți arata ce înseamna sa ai o slujba riscanta! Vino și traiește pericolul alaturi de faimosul cascador Szobi Cseh! Vineri, 29 septembrie, de la ora 12.00, pe web-chat!

A fost numit „cel mai bun cascador al întregii Europe”. A sarit calare printr-un geam de sticla, atunci când nimeni din lume nu avusese curajul sa sara, nici macar printr-un geam din zahar. Este Justițiarul din filmele românești. Pentru ca lumea îl iubea prea mult, personajul sau faimos – „Buza de Iepure”, a trebuit sa fie readus la viața dupa ce a „murit” într-un film.

El a format generații întregi de cascadori. Acum, conduce o asociație sportiva pentru copiii care au probleme sa se integreze în societate. Iubește viața și traieste fiecare clipa ca și cum ar fi ultima!

Discovery Channel îți face cunoștința cu Szobi Cseh! Tu pune întrebarile și el îți va raspunde! Szobi Cseh va dezvalui misterul uneia dintre cele mai periculoase slujbe din lume, cea de cascador, pe Apropo.ro, vineri, 29 septembrie, începând cu ora 12.00.

Tags: