1000 de sperante suplimentate pentru „Metallisti”!

De: Dragos Tanase / 16.07.2008, 10:58
1000 de sperante suplimentate pentru
Pentru concertul Metallica din 23 iulie, de pe "Cotroceni", se vor mai pune in vanzare inca 1000 de bilete! Si 1500 la show-ul Iron Maiden.

Pentru concertul Metallica din 23 iulie, de pe stadionul Cotroceni, se vor mai pune in vanzare inca 1000 de bilete, in diferite zone: Gazon A (180 lei), Gazon B (100 lei), Tribuna 1 – Sector F(250 lei) si Tribuna 2 – Sector B (180 lei).

Acestea vor fi disponibile incepand de joi, 17 iulie, ora 00.00, pe www.myticket.ro.

Pentru concertul Iron Maiden din 4 august, tot pe stadionul Cotroceni, se vor pune in vanzare inca 1500 de bilete in Gazon A (130 lei), care vor putea fi achizitionate incepand de sambata, 19 iulie, de pe www.myticket.ro (ora 00.00) si din magazinele Diverta (sambata dimineata).

Alaturi de aceasta suplimentare, pentru Iron Maiden mai sunt inca disponibile bilete si in Gazon B si in tribune.

La concertele Metallica, Lenny Kravitz (26 iulie, stadionul Cotroceni) si Iron Maiden, din cauza aglomeratiei si a temperaturilor foarte ridicate, va fi interzis accesul copiilor sub 10 ani in zonele Gazon A si Gazon B.

Parintii care au cumparat deja bilete in aceste zone rugati sa contacteze serviciul de ticketing la numarul de telefon 0722.704.191 sau la adresa de e-mail [email protected] pentru a li se returna valoarea biletelor.

Imagine: Mediafax Foto

Metallica – One:

 

 

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

UPDATE: Festivalul Stufstock, a VI-a editie

UPDATE: Festivalul Stufstock, a VI-a editie

Formatia Kultur Shock si-a confirmat participarea la cea de-a sasea editie a festivalului Stufstock, care va avea loc intre 14 si 16 august, in Vama Veche, informeaza org…

Bucharest City Challenge tureaza din nou motoarele

Bucharest City Challenge tureaza din nou motoarele

Cea de-a doua editie a evenimentului international auto Bucharest City Challenge se va desfasura in perioada 22 – 24 august 2008 si va alinia la start masini in valoare d…

Jean Michel Jarre aduce muzica electronica la Bucuresti!

Jean Michel Jarre aduce muzica electronica la Bucuresti!

Muzicianul francez Jean-Michel Jarre, pionierul muzicii electronice, synthpop si New Age, va sustine un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 10 noiembrie, la ora…

Voltaj maxim pentru fani

Voltaj maxim pentru fani

Trupa Voltaj va sustine noua concerte in cadrul unui turneu national, care se va desfasura intre 1 si 18 iulie, evenimentul fiind organizat de radio ProFM.

Jocul zilei

Clipul zilei

Emo Shooting Blonda de la DEX – Ep. 5 – Peltea
Loveste cu YO-YO-ul cati mai multi emo kids Cuvinte cheie: blonda de la dex video
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza