11 celebrităţi care nu au fost căsătorite niciodată

Apropo.ro / 05.12.2014, 07:00
11 celebrităţi care nu au fost căsătorite niciodată
Se poate că mariajul nu este pentru toţi oamenii. Unii au făcut-o şi de opt ori, în timp ce alţii au avut doar aventuri pline de satisfacţie.

Elizabeth Taylor a fost căsătorită de opt ori, Zsa Zsa Gabor a avut nouă soţi. Cele două exemple nu i-a făcut pe tinerii actori să adopte ideea de mariaj sau familie, ci s-au mulţumit cu multe iubiri la activ.

Unii dintre ei, gen George Clooney, au avut relaţii care au durat mai mulţi ani, dar finalul nu a fost unul de poveste în faţa altarului.

1. Oprah Winfrey

oprah

Are o relaţie cu Stedman Graham de peste 28 de ani, dar nu au şi planuri de nuntă sau urmaşi. Au existat şi zvonuri potrivit cărora vedeta tv ar fi lesbiană. Singura explicaţie pe care au găsit-o unii că ea nu s-a măritat. Oprah a declarat că nu vrea să aibă mai multe responsabilităţi decât are în prezent.

2. Cameron Diaz

diaz

A avut relaţii cu Justin Timberlake, Alex Rodriguez şi alţii. Nici unul dintre ei nu a reuşit să o facă mireasă.

3. Leonardo DiCaprio

leo

După multele relaţii cu cele mai frumoase femei din lume, Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Mădălina Ghenea, Leonardo este tot unul dintre cei mai râvniţi burlaci.

4. Hugh Grant

hugh

În ciuda relaţiilor pe care le-a avut până la cei 53 de ani ai săi, Hugh nu s-a însurat. S-a iubit cu Elizabeth Hurley, Jemima Khan, şi multe altele, iar acum are o relaţie cu Tinglan Hong care a reuşit să-l facă şi tată. Nu regretă că nu s-a căsătorit până acum, ci că nu şi-a ascultat prietenii care îi spuneau că a fi tată este un lucru minunat.

5. Sheryl Crow

crow

A fost la un pas să se căsătorească cu ciclistul Lance Amstrong, dar a spus pas. A avut o relaţie cu actorul Owen Wilson, alt burlac care a refuzat altarul. Crow a înfiat un băiat, acum în vârstă de 4 ani. Cei doi locuiesc la o fermă din Nashville de 62 de hectare.

6. Gerard Butler

butler

Dacă nici el nu este un bărbat dorit de femeile din întreaga lume, atunci cine. Lista cuceririlor este extrem de lungă, iar cea a nevestelor nu există. Chiar el a declarat că nu şi-a găsit, încă, Prinţesa.

7. Winona Ryder

winona

Nici ea nu este căsătorită. A fost însă logodită cu Johnny Depp. A avut o relaţie şi cu Dave Pirner de la Soul Asylum, iar trei ani mai târziu se iubea cu Matt Damon, pentru doar doi ani. Nu au mai interesat-o relaţiile, ci poliţia care a şi arestat-o în 2001. A avut mai multe probleme cu drogurile, băutura, violenţa, etc.

8. Owen Wilson

owen

Owen le-a avut ca partenere pe Sheryl Crow, Kate Hudson şi altele, dar nici el nu a ştiut pe unde este drumul către altar. Are doi copii cu două femei diferite, şi nu se simte bine în relaţiile lungi.

9. Kylie Minogue

kminogue

Kylie a avut relaţii cu mai mulţi cântăreţi, modele sau actori printre care Michael Hutchence, Oliver Martinez şi Andres Velencoso. Cine o să o ţină minte pe Minogue că a avut multe relaţii când ea arată extrem de bine şi este una dintre cele mai cunoscute burlace.

10. Kevin Spacey

kevin

Şi dacă Spacey se va căsători vreodată, puţină lume va cunoaşte acest lucru. A refuzat mereu să-şi confirme sexualitatea sau să dea detalii prea personale.

11. Coco Chanel

coco chanel

Una dintre cele mai mari vedete care nu s-au căsătorit a fost, şi este, Coco Chanel. A avut două relaţii de durată, dar tot nu a îmbrăcat rochia de mireasă.