16 concerte şi evenimente ale lunii februarie din Bucureşti

De: Nicoleta Nicolae / 02.02.2015, 11:27
16 concerte şi evenimente ale lunii februarie din Bucureşti
Dacă luna ianuarie a fost ceva mai săracă în concerte şi evenimente, iată că ultima lună a iernii are o ofertă complexă, pentru toate gusturile.

Vezi câteva concerte şi evenimente importante ale lunii februarie din Bucureşti:
 

1) Cătălin Ştefănescu – Librar pentru o zi
Librăria Bizantină
4 februarie, ora 19.00

Cătălin Ştefănescu este Librar pentru o zi miercuri, 4 februarie, de la ora 19:00. Carte, garantat 100%!

Evenimentul face parte din Campania Librar pentru o zi, susţinută de Librăria Bizantină, şi are ca scop să reamintească publicului de bucuria de a citi cartea în forma ei fizică, în contextul digitalizării conţinutului cărţii. MAI MULTE DETALII, AICI

2) Fink – HardBeliever Tour
The Silver Church Club
4 februarie

Emoţie şi muzică bună: Fink, în premieră, în România! Muzician, compozitor, scriitor şi DJ de renume internaţional, Fin Greenall, cunoscut sub numele de Fink va concerta pe 4 februarie 2015 în clubul The Silver Church.

Numeroasele colaborări pe care Fink le-a interprins de-a lungul evoluţiei sale în industria muzicii acoperă o gamă de genuri uimitor de largă, stând mărturie asupra complexităţii sale ca artist.

Creativitatea sa nu cunoaşte limite: evoluează alături de una dintre cele mai prestigioase orchestre simfonice – Royal Concertgebouw Orchestra din Amsterdam – într-un concert puternic, o împletire furtunoasă între trecutul şi viitorul muzicii. DETALII ŞI BILETE, AICI!

3) Mihai Mărgineanu – LIVE
Hard Rock Cafe
5 februarie, 21.30

 BestMusic Live Concert te invită la Hard Rock Cafe, joi, 5 februarie, începând cu ora 21:30, la un concert cu artistul pe care “îl iubeşte toate femeile”, Mihai Mărgineanu alături de trupa sa live!

Vino să cânţi alături de unul dintre ce mai autentici şi populari artişti români la Hard Rock Cafe şi să cânţi alături de el „Mă iubeşte femeile”, „Zărită”, „Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviaţia” sau „Melci, scoici, raci, craci” prezentat de Bestmusic. DETALII ŞI BILETE, AICI

4) Artişti mari pentru suflete mari – concert caritabil
Berăria H, 5 februarie, 20.00

Diana Matei împreună cu invitaţii săi: Proconsul, Hara şi Mihai Mărgineanu, vor susţine concertul „Artişti mari pentru suflete mari”… joi – 5 februarie, la ora 20:00.

Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociaţiei Umanitare Marta Maria, organizaţie care se adresează copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care suferă de paralizie cerebrală. DETALII ŞI BILETE, AICI!

5) Trupa ROA – BASS Music Vol. 1
Club Fabrica, 7 februarie

 Trupa de EDM (electronic-dance music) ROA va susţine primul său concert din 2015, pe 7 februarie, în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50), în cadrul BASS Music Vol. 1. Invitaţi vor fi Not So Common Dj – nscdj şi UNU’, cu un DJ Set.

ROA (Rise Of Artificial) este un proiect apărut în noiembrie 2010, înfiinţat de Bogdan Popoiag (UNU’) şi Cezar Stănciulescu (Junkyard), ex-Şuie Paparude (în perioada 2003-2009). Ulterior (din mai 2011) li s-a alăturat Cristin Negriuc.

Genul muzical abordat este EDM, adică electronic-dance music. Mai precis, aşa cum descriu băieţii pe pagina lor de Facebook: Breaks / Indie Dance / Trap / Dubstep / Drum’N’Bass / Jungle / Hip-Hop / Trip Hop. DETALII ŞI BILETE, AICI

6) Stagiunea Regală
Ateneul Român
7 februarie, 19:00

Sâmbătă, 7 Februarie, începând de la ora 19:00,  va avea loc la Ateneul Român din Bucureşti concertul extraordinar „Stagiunea Regală” susţinut de Camerata Regală sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României. Camerata Regală este dirijată de Horia Andreescu, solistul concertului fiind Alexander Krichel.

BILETE.RO

    Categoria 1 – 90 de lei
    Categoria 2 – 80 de lei
    Categoria 3 – 65 de lei

PROGRAM

    W.A. Mozart – Divertisment
    W.A. Mozart – Concert pentru pian şi orchestră
    Fr. Schubert – G. Mahler – Cvartetul Nr. 14 în re minor „Fata şi Moartea”

Camerata Regală îl va acompania pe Richard Clayderman, în cadrul concertului de la Sala Palatului din 26 martie 2015!

7) Markus Schulz
Arenele Romane
7 februarie, 22:00

Markus Schulz revine în România, pe 7 februarie 2015, la Arenele Romane. Concertul cu Markus Schulz (headliner), Snatt & Vix (warm-up) va avea loc într-un cort încălzit, dar tinerii sub 18 ani nu pot participa la eveniment.

BILETE – eventim.ro

Preţ / bilet: 50 lei
Preţ / bilet la intrare: 70 lei

8) Vunk – #PrimaVedere
Hard Rock Cafe
12 februarie, 21:00


 
La prima vedere, pare un concert obişnuit. Dar niciun concert VUNK nu este unul obişnuit.
PRIMA VEDERE cu VUNK din 2015 este aproape şi va fi un nou pas în povestea noastră care se spune, mereu altfel, pe scenă.

Într-o seară de joi, din 12 februarie, vă întâlniţi din nou, cu visele, bucuriile, speranţele noastre şi ale voastre la un loc. BILETE, AICI!

9) Ştefan Stan – Love Songs
Hard Rock Cafe
13 februarie, 22:00

Vineri, pe 13 februarie, de la ora 22:00, Hard Rock Cafe vă aştepată la o seară specială înainte de Valentiens Day: „Love Songs cu Ştefan Stan„, prima voce a României.

„Sunt Ştefan Stan şi te provoc să te laşi purtat de muzica mea şi de puterea cu care aceasta îţi va încătuşa sufletul! Pentru ca, înainte de orice, cânt din suflet pentru suflete”.

IABILET.RO:

40 de lei cu loc la masă (sau fără loc)
50 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei.

10) „La mulţi ani, Teo!” cu Holograf, Taxi, Zdob şi Zdub
Sala Palatului
14 februarie, 20:00

Nu rata un spectacol aniversar iendit, – „La mulţi ani, Teo!” – chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, cu trupele Holograf, Taxi, Zdob şi Zdub.  duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Sala Palatului

BILETE – eventim.ro

250 de lei – categoria VIP
200 de lei – categoria I
150 de lei – categoria a II-a
100 de lei – categoria a III-a

11) Anti Valentine’s Party
Club Fabrica
14 februarie, 21.00

Pe 14 februarie, cu ocazia Valentine’s Day – Ziua îndrăgostiţilor, Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) va organiza tradiţionalul Anti Valentine’s Day Party!

Printre cei care au confirmat că susţin anticonsumerismul aferent evenimentului de import se numără trupele: ZOB, Nişte Băieţi, Damage Case, Just Another Lie, Brute şi Andrei şi DJ Hefe (Coma). DETALII ŞI BILETE, AICI

12) Eluveitie – Origins Tour 2015
Club Colectiv
16 februarie

Promusic Events şi Maximum Rock readuc la Bucureşti iubita formaţie elveţiană Eluveitie!

Trupa va concerta pe data de 16 februarie 2015, în Colectiv Club din Bucureşti, în cadrul turneului Origins Tour 2015.

Alături de Eluveitie, pe scenă vor mai urca formaţiile Skalmold şi Wind Rose. BIOGRAFIE, DETALII ŞI BILETE, AICI!

13) Ravi Coltrane Quartet
Sala Radio
22 februarie, 19:30

Saxofonistul de jazz Ravi Coltrane va concerta la Sala Radio din Bucureşti pe 22 februarie 2015. Fiul celebrului John Coltrane va veni însoţit de membrii cvartetului său: David Virelles (pian), Dezron Douglas (bass) şi Johnathan Blake (tobe).

Concertul Ravi Coltrane de la Bucureşti face parte din turneul european de promovare a albumului “Spirit Fiction” editat de celebra casa Blue Note Recors. BILETE, AICI!

14) Direcţia 5 – Concert de Dragobete
Berăria H, 24 februarie, 22.00


Vino să te bucuri, să zâmbeşti şi să iubeşti de Dragobete cu Direcţia 5!

De Dragobete, adică pe 24 februarie, de la ora 22.00, Berăria H te cheamă la un super concert Direcţia 5

Melodiile pe care le iubeşti vor răsuna în mijlocul Oraşului cu Chef de Viaţă, iar tu vei cânta alături de 1.500 de oameni.

Vino şi tu în Arenă să te bucuri, să zâmbeşti şi să iubeşti de Dragobete. Vino cu chef de distracţie şi de viaţă. BILETE, AICI!

15) Direcţia 5 – De Dragobete, iubeşte româneşte!
Hard Rock Cafe
26 februarie, 21.30

Pe 26 februarie, vino să iubeşti româneşte după Dragobete la Hard Rock Cafe la o nouă întâlnire cu Direcţia, ca să asculţi piese precum „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Îţi mulţumesc”, „Iartă-mă”, „Am nevoie de tine”, „Eşti stilul meu” sau „Şi ce dacă”!

Trupa va oferi un show special cu un playlist perfect croit pentru o ocazie atât de deosebită! Nu vrem să stricăm surpriza aşa că nu vă vom spune mai multe!

Cu peste 22 de ani în lumina reflectoarelor, Direcţia 5 este fără îndoială una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romaneşti cu peste 25 de materiale discografice (LP, EP) şi mii de concerte la activ. BILETE, AICI

16) Toto Cutugno
Sala Palatului
27 februarie, 20:00

Cel mai îndrăgit italian al tuturor timpurilor revine în Bucureşti, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti. L’italiano vero Toto Cutugno va concerta la Sala Palatului, pe 27 Februarie.

Timp de două ore, fanii celebrului artist se vor bucura de hituri precum „L’Italiano“, „Serenata“, „Insieme: 1992”, „Figli” şi altele.

BILETE.RO

500 lei (categoria VIP)
400 lei (categoria 1)
300 lei (categoria 2)
200 lei (categoria 3)
100 lei (categoria 4)

Sursa & foto: infomusic.ro