16 cupluri celebre care s-au căsătorit în 2014

De: Cătălina Matei / 07.09.2014, 07:00
16 cupluri celebre care s-au căsătorit în 2014
Anul 2014 a fost unul bogat în nunţi celebre. Printre acestea se află Angelina Jolie şi Brad Pitt, Cheryl Hines şi Robert F. Kennedy sau Behati Prinsloo şi Adam Levine de la Maroon 5.

De departe una dintre cele mai aşteptate şi celebre nunţi ale anului a fost cea a actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt. Presa internaţională nu a ratat acest subiect fierbinte.

Dar iată şi alte cupluri celebre care au ajuns în acest an în faţa altarului. Luna august a fost una plină în ceremonii.

1. Ashlee Simpson şi Evan Ross, fiul Dianei Ross, s-au căsătorit în luna august. Ceremonia a avut loc pe domeniul Dianei din Greenwich. Jessica Simpson a fost domnişoara de onoare a surorii sale.

nunta

2. Gabrielle Union şi jucătorul NBA Dwayne Wade s-au căsătorit pe 30 august, la Miami.

nunta

3. Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au unit destinele, într-un cadru intim, în august. Ceremonia a avut loc pe domeniul familiei din Franţa. Rochia de mireasă a fost una extrem de specială.

nunta

4. Cheryl Hines şi Robert F. Kennedy, tot în luna august. Evenimentul la care au participat mulţi invitaţi a avut loc la una dintre reşedinţele familiei Kennedy.

nunta

5. Behati Prinsloo şi Adam Levine de la Maroon 5 s-au căsătorit în luna iulie. La vârsta de 35 de ani, solistul Maroon 5 a decis să-şi unească destinul cu Prinsloo, 25 de ani. Ceremonia a avut loc în Cabo San Lucas, Mexic.

nunta

6. Eric Johnson şi Jessica Simpson s-au căsătorit pe 5 iulie, la Montecito. Domnişoare de onoare i-au fost Jessicăi sora ei, Ashlee, şi mama lor, Tina. Ele au fost doar două din cele 12 domnişoare de onoare pe care le-a avut vedeta la nuntă.

nunta

7. Jill Duggar, vedeta ‘19 Kids & Counting’s’, şi Derick Dillard şi-au unit destinele pe 21 iunie în faţa a peste 1.000 de invitaţi.

nunta

8. Zachary Levi şi Missy Peregrym s-au căsătorit în iunie, în secret, în Maui.

nunta

9. Lisa Niemi, văduva lui Patrick Swayze, s-a căsătorit cu bijutierul Albert DePrisco pe 25 mai. De la moartea lui Patrick, Lisa nu s-a mai gândit la căsătorie, deşi fostul soţ a vrut să o ştie fericită şi să-şi refacă viaţa. Albert a fost acel om de care ea avea nevoie în viaţa ei. Înainte de nuntă Lisa a spus că l-a visat pe Patrick care îi spunea că este de acord cu tot ce i se întâmplă ei şi că îi dă binecuvântarea sa.

10. Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit la Florenţa pe 24 mai. Tot la Florenţa a fost concepută şi fiica lor.

nunta

11. Jodie Foster şi Alexandra Hedison s-au căsătorit în aprilie, după un an de relaţie

nunta

12. Lauren Kitt s-a căsătorit cu Nick Carter, fost membru Backstreet Boys, pe 12 aprilie. Foştii colegi de trupă şi mulţi prieteni le-au fost alături la ceremonia şi petrecerea din Santa Barbara.

nunta

13. Nikki Sixx de la Motley Crue s-a căsătorit cu Courtney Bingham în martie, la Los Angeles

nunta

14. Jamie Watson s-a căsătorit cu Jamie Lynn Spears, sora lui Britney Spears, în martie, în New Orleans

nunta

15. Liam McIntyre, eroul din Spartacus, s-a însurat cu Erin Hasan pe 5 ianuarie, în Australia. Liam a declarat că nu a făcut nunta cu tema Spartacus, aşa cum se aşteptau fanii săi. Nu şi-ar fi dorit să-şi aducă aminte de nunta sa în acest fel.

nunta

16. Justin Bartha din Hangover s-a căsătorit cu Lia Smith, antrenoarea sa, pe 4 ianuarie, în Hawaii

nunta

17. Adam Brody şi Leighton Meester s-au căsătorit, în secret, în februarie. Cei doi s-au logodit anul trecut.

nunta