19 celebrități homosexuale

De: Mia Nicolescu / 16.11.2012, 12:30
Tot mai multe vedete își iau inima în dinți și recunosc în fața fanilor că preferă să se iubească cu persoanele de același sex. Iată câteva dintre celebritățile homosexuale!

Să fi gay în zilele noastre încă reprezintă un fapt pe care mulți nu vor să-l accepte. Cu toate astea, puțini mai sunt cei care aleg să trăiască o viață ascunzând ceea ce sunt cu adevărat, printre aceștia numărându-se și multe nume celebre din showbiz.

Iată mai jos o mică parte din celebritățile de peste hotare care au recunoscut că se iubesc cu persoane de același sex și sunt mândri de asta!

RICKY MARTIN

HEPTA: Ricky Martin

Ricky Martin (40) este, pentru multe femei, cel mai frumos homosexual din showbiz. Cu toate că a avut relații și a fost îndrăgostit de multe femei, cântărețul a declarat cu mândrie că este un homosexual norocos. Se iubește cu un economist, Carlos Gonzalez Abella, și are doi copii, făcuți de o mamă surogat.

JOHN TRAVOLTA

John Travolta

John Travolta (58) este unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood. Încă din 1991 este căsătorit cu actrița Kelly Preston, care i-a dăruit trei copii, cel mare stingându-se din viață în 2009. Semnele de întrebare cu privire la viața sexuală a actorului au început în 2010, când a fost surprins sărutând un bărbat. La doar două luni după, scriitorul Robert Radolph mărturisea: „La inceput, acum vreo 15 ani, nu voia sa faca sex decat cu tipi de culoare. Asta era fantezia lui. Apoi a inceput sa fie atras de hispanici si coreeni. Acum a facut pasiune pentru altceva. Vrea sa converteasca heterosexuali la homosexualitate”.

ELLEN DEGENERES și PORTIA DE ROSSI

HEPTA: Ellen DeGeneres și Portia de Rossi

Prezentatoarea TV Ellen DeGeneres (54) a recunoscut încă din 1997 că este lesbiană, a avut mai multe relații cu femei, iar în prezent este căsătorită cu actrița Portia de Rossi (39).

ELTON JOHN

HEPTA: Elton John

În 1994, celebrul cântăreț Elton John (65) s-a căsătorit cu o femeie, însă nu a reușit să îi convingă pe cei care spuneau că acestă căsnicie este doar o formă de acoperire a homosexualității. Drept urmare, doi ani mai târziu a recunoscut că este bisexual, iar după divorțul de Renate Blauel a început o relație cu David Furnish, în 1993. Împreună au un băiețel și povestea lor de dragoste rezistă și în prezent.

CYNTHIA NIXON

HEPTA: Cynthia Nixon

Cine ar fi crezut că Miranda din „Sex and the City” preferă compania femeilor în viața de zi cu zi? Cynthia Nixon (46) a fost căsătorită cu un profesor, căruia i-a dăruit doi copii, iar în 2004 a început o relație cu Christine Marinoni. S-au logodit în aprilie 2009, în 2011 Marinoni aducând pe lume un băiețel.

GEORGE MICHAEL

HEPTA: George Michael

Unul dintre cei mai celebri și atrăgători homosexuali este, fără îndoială, George Michael (49). Avea doar 19 ani când și-a dat seama că este bisexual, dezvăluire făcută prietenilor apropiați, însă a preferat să păstrezeîncă secret pentru a nu îi face rău mamei sale. A avut o relație de aproximativ trei ani cu un designer diagnosticat în timpul relației cu HIV. Din 1996 a început o poveste de iubire cu Kenny Gross, de care s-a despărțit în 2009.

TIZIANO FERRO

Tizian Ferro

În 2010, interpretul hit-ului „Perdono”, Tiziano Ferro, mărturisea: „Acum câțiva ani am început să mă analizez. A trebuit să accept o serie de lucruri legate de relația mea cu homosexualitatea. Astfel, la sfârșitul anului trecut am ajuns la concluzia că vreau să trăiesc acea parte din mine, să încetez să o consider un monstru, ceva negativ”.

LINDSAY LOHAN

HEPTA: Lindsay Lohan

Lindsay Lohan (26) este vedeta problema a Hollywood-ului, dar și cea care, în 2007, s-a cuplat cu DJ-ița Samantha Ronson. Cele două s-au despărțit în 2009.

MIKA

HEPTA: Mika

După ce inițial a spus că este bisexual, cântărețul britanic Mika (29) a admis că este de fapt… gay. „Cântecele mele sunt despre relația cu un bărbat„, a recunoscut artistul.

AMANDA BEARSE

Amanda Bearse

În 1993, Amanda Bearse, interpreta lui Marcy din „Familia Bundy”, a dezvăluit că este lesbiană.

DARREN HAYES

Darren Hayes

Carismaticul solist al trupei „Savage Garden”, Darren Hayes(40), este însurat cu englezul Richard Cullen din 2006, după divorțul de make-up artista Colby Taylor.

TRACY CHAPMAN

HEPTA: Tracy Chapman

Interpreta hit-urilor „Fast Car” și „Give Me A Reason”, Tracy Chapman (48), a avut o relație cu scriitoarea Alice Walker (68) la jumătatea anilor ’90.

LANCE BASS

HEPTA: Lance Bass

Frumușelul Lance Bass (33) a frânt inimile a sute de fane ale trupei N’Sync când, în 2006, a apărut pe coperta revistei Playboy mărturisind că este gay. „Nu sunt devastat pentru că mi se întâmplă asta. Sunt mai eliberat și mai fericit decât am fost în întreaga viață”, a declarat artistul.

ROSIE O’DONNELL

HEPTA: Rosie O'Donnell

Vedeta TV Rosie O’ Donnell (50) a recunoscut că este lesbiană după ce a interpretat rolul unei mămici gay. Se întâmpla în 2002. În prezent este căsătorită cu Michelle Rounds, după o căsnicie eșuată.

JANE LYNCH

HEPTA: Jane Lynch

Jane Lynch (52), cea care i-a dat viață lui Sue Sylvester în serialul de comedie „Glee”, a vorbit deschis despre orientarea ei sexuală, în 2005, fiind desemnată una dintre cele mai uimitoare lesbiene din showbiz.

BOY GEORGE

HEPTA: Boy George

Controversatul personaj Boy George (51) a avut relații secrete cu artistul punk-rock Kirk Bandon și cu bateristul trupei Culture Club, Jon Moss. Dacă multe dintre piesele Culture Club au fost dedicate lui Moss, în single-ul „Do You Really Want To Hurt Me” este vorba despre Brandon.

MARK FEEHILY

Mark Feehily

În 2005, Mark Feehily (32), unul dintre soliștii trupei Westlife, a mărturisit într-un interviu acordat tabloidului „The Sun” că este gay. Era conștient de înclinația lui sexuală de pe vremea când avea doar 14-15 ani. Apropiații, colegii de trupă și managerul știau că Mark este gay, dar au preferat să păstreze secret, astfel, cât timp a existat trupa, artistul nu a avut niciun iubit. S-a afișat în public cu alte femei pentru a înlătura orice suspiciune.

ALAN CUMMING

HEPTA: Alan Cumming

Celebrul actor Alan Cumming (47) trăiește în New York împreună cu soțul său, graficianul Grant Shaffer. Dezvăluirea că este homosexual a făcut-o în 1998.

Și lista poate continua…