25% din candidatii PLD pentru Parlament sunt femei

Apropo.ro / 27.07.2008, 09:12
25% din candidatii PLD pentru Parlament sunt femei
Sulfina Barbu a declarat ca cel putin 25% din cei ce vor candida la alegerile parlamentare din partea partidului vor fi femei.

Sulfina Barbu, presedintele organizatiei de femei PLD, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca cel putin 25% din cei ce vor candida la alegerile parlamentare din partea partidului vor fi femei.

Favorite sunt Roberta Anastase pentru Prahova, Elena Udrea si Anca Boagiu in Bucuresti, Elena Popa la Iasi, Oana Badea la Alba, Monica Iacob Ridzi in judetul Hunedoara, Mariana Naghy la Timis si posibil Mona Musca.

"Conform Statutului, noi sustinem ca minimum 25% din cei care candideaza sa fie femei, chiar daca discutam de candidaturi uninominale. Nu asteptam sa ne intrebe colegii nostri care ne sunt parteneri in partid «Voi pe cine propuneti?». Ne pregatim noi si avem propunerile noastre cu argumente", a declarat presedinta organizatiei de femei PLD, in cadrul unei conferinte de presa.

Afla mai multe din "Sulfina Barbu: Cel putin un sfert din candidatii PLD pentru Parlament vor fi femei" pe mediafax.ro!

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Boc vede PDL in viitorul Guvern

Boc vede PDL in viitorul Guvern

Emil Boc a declarat ca va demisiona din functie dupa alegerile generale in cazul in care se va forma un viitor guvern fara democrat-liberali.

"Bercenarii" vor avea troleibuze pana in centru

In vederea montarii retelei de contact pentru troleibuze in Piata Sudului, in perioada 19 – 20.07.2008 se intrerupe alimentarea cu energie electrica iar linile 73, …

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza