3 Chefi, 3 sfaturi pentru o masa perfecta de Paşte

De: Nicoleta Nicolae / 20.04.2014, 12:00
3 Chefi, 3 sfaturi pentru o masa perfecta de Paşte
Cei trei juraţi de la ”MasterChef” ne-au dezvăluit secretele unei mese perfecte pentru ziua de Paşte.

 

Sorin Bontea

„Pentru masa de Paste, eu aleg mereu ciorbiţa de miel, drob, friptură, ouă roşii şi cozonac sau pască. Si, bineînţeles, salata cu ceapă verde, roşii, ridichi, salate verde! Fără alte platouri speciale de mezeluri sau alte nebunii”, ne-a dezvaluit Chef Sorin Bontea.


Cătălin Scărlătescu

„În primul rând trebuie să ai ouă roşii, drob, apoi borş şi pe urmă alte nebunii cum ar fi rulada de miel, stufat, friptură. La final adăugăm cozonac, neapărat însoţit de un pahar cu lapte, pentru că laptele linişteşte stomacul, după atâtea preparate cu ceapă şi usturoi”, spune Chef Scarlatescu.


Florin Dumitrescu

„Paştele celebrează tradiţia şi este una dintre acele sărbători în care te bucuri de familie. Masa tradiţională românească de Paşte cu drob de miel, ciorba, friptura la cuptor, pasca, cozonaci şi vin de ţară… sunt gusturile care ne sunt întipărite în minte încă de mici. Meniul perfect tine în primul rând de starea de spirit şi de atmosfera de la masă. Atâta timp cât eşti cu familia poţi mânca orice”, ne sfatuieste Chf Florin Dumitrescu.