4 idei de vacanţă în Italia

De: Nicoleta Nicolae / 25.05.2015, 16:00
4 idei de vacanţă în Italia
Italia este destinaţia ideală pentru petrecerea unui concediu de vară de neuitat, mai ales dacă sunteţi iubitori de mare, soare şi ceva obiective turistice.

Coasta Amalfi

Satele Amalfi şi Positano îşi aşteaptă miile de turisti în fiecare vară. Costa Amalfi oferă peisaje spectaculoase, grădini luxuriante şi o mulţime de construcţii istorice inedite. Cele mai importante atracţii turistice de aici sunt: Catedrala Amalfi, Arsenalul Republicii Maritime, Muzeul Hartiei şi Chiostro del Paradiso.

Un sejur de 8 zile aici porneste de la 549 euro de persoana ( transport cu avionul si cazare la hotel de 4 stele)

Capri

Situată pe Peninsula Sorrento, în sudul Italiei, Capri este o destinaţie perfectă pentru concediul de vară. Insula este renumită pentru plajele intime, aflate între stâncile abrupte de calcar care se înalţă din mare. Zona are şi două porturi, populate de ambarcaţiuni acostate aici în timpul sezonului estival pentru vacante, Marina Piccola si Marina Grande, dar si Tragara Belvedere, o zonă foarte frumoasă pentru plimbări.

 

Sardinia

Este cea de-a doua insulă ca dimensiune a Italiei. Plajele din Sardinia şi iahturile de lux ancorate aici vă vor cuceri. Coasta de nord-est a Sardiniei, cu apele sale de un azur uimitoar si grote linistite de albastru uimitor, este un refugiu regalitate, cu statiuni tonifiante ce se întind pe o lungime de 56km de coastă superba.

Un sejur de 4 nopti la hotel de 3 stele cu avionul, porneste de la 265 euro.

Cinque Terre

Riviera Cinque Terre cu cele 5 sate mici, stabilite pe stânci, care îmbratisează coasta oferă o imagine splendidă. Monterosso este orasul statiune cu hoteluri fermecătoare, plaje aglomerate şi o mulţime de restaurante de calitate.

O minivacanta de 4 zile (3 nopti) de cazare cu mic dejun inclus la hotel de 4* plus Bilet de Avion costa 1289 lei!