5 locuri din Bucureşti unde poţi lua un mic dejun delicios

De: Nicoleta Nicolae / 02.07.2015, 08:00
5 locuri din Bucureşti unde poţi lua un mic dejun delicios
Dacă faci parte din grupul celor pentru care micul dejun este sfânt, îţi recomandăm 5 localuri numai bune pentru un început de zi perfect!

French Bakery

French Bakery, unul dintre primele lanţuri autohtone de brutării- patiserii din oraş, este o combinaţie de magazin de pâine, cofetărie şi cafenea. Pâini vieneze, franzele, baghete, pâinici cu stafide, măsline sau brânză sunt doar câteva sortimente menite să îi atragă pe clienţi. Lista este completată de o serie de produse de viennoiserie şi patiserie: croissante, pateuri cu ciocolată sau stafi de, tarte cu cremă sau cu fructe, precum şi sandwich-uri perfecte pentru un mic dejun copios.

Cafepedia

La Cafepedia găseşti un mic dejun gustos şi o cafea pe măsură. Poţi opta fie pentru varianta: şuncă afumată, caşcaval, ouă, telemea marinată, roşii, salată, măsline şi paine toast sau, dacă preferi micul dejun englezesc, acesta constă în ouă, bacon, cârnaţi semi-afumaţi, telemea marinată, măsline, ciuperci, cartofi, roşii şi pâine toast. Mai au şi mini croissante, ouă de prepeliţă, salată, somon afumat, şuncă de porc, roşii uscate, mozzarella, maioneză, sos pesto şi dressing de muştar.

Il Calcio

Aici trebuie să încerci musai bruschete la micul dejun, alături de o salată iceberg cu piept de curcan.

Chocolat

La Chocolat Dorobanti sau la Chocolat din Centrul Vechi poţi opta pentru un elegant salted breakfast sau un sweet breakfast. O salty breakfast platter înseamnă două ouă bio pe care le poate găti bucătarul după pofta clientului, salată verde, roşii, bacon, cârnaţi crocanţi, brânză, caşcaval, cafea filtru sau ceai, pâine toast şi unt. Mai poţi încerca Sweet Breakfast Platter care constă în: french butter croissant, tartine, fructe proaspete şi bio, iaurt cu fructe, cafea/ ciocolată caldă  sau ceai.

Biutiful

Dacă ai chef de un burger delicious sau o salată fresh cu somon marinat şi afumat, funze de untişor, grepfruit roz şi mango verde, trebuie să ajungi la Biutiful.