5 trucuri de frumuseţe de la Catherine Zeta Jones

De: Mioara Tronaru, Nicoleta Nicolae / 13.11.2014, 09:00
5 trucuri de frumuseţe de la Catherine Zeta Jones
Actriţa ocupă locul patru în topul celor mai frumoase femei britanice din toate timpurile. Iată câteva dintre secretele frumuseţii sale!

1. Unul dintre secretele de frumuseţe ale actriţei este faptul că îşi răsfaţă podoaba capilară cu bere şi miere. Berea este bogată în minerale şi vitamina B şi, aplicată pe păr, are rolul de a revigora şi hrăni firul de păr de la rădăcină. „Acest lucru nu face decât să-ţi reîmprospăteze părul, făcându-l să arate mai strălucitor ca niciodată”, spune vedeta. Un alt produs folosit de vedetă pentru păr şi care ar intra cu uşurinţă în categoria „ciudăţenii”, este faptul că foloseşte ulei de castor…

2. Mereu am admirat-o pentru zâmbetul ei strălucitor. Ei bine, aflaţi că actriţa foloseşte un remediu natural pentru albirea dinţilor. Reţeta e simplă: se iau câtvea căpşuni, se zdrobesc şi se amestecă apoi cu bicarbonat de sodiu. Cu acest amestec se freacă dantura, iar rezultatul e vizibil încă după prima încercare. Dacă sunteţi mai comodă din fire, puteţi să mâncaţi un simplu păr, care curaţă dinţii şi este benefic pentru sănătatea danturii.

3. Catherine Zeta Johnes acordă o mare importanţă sprâncenelor, formei acestora. În privinţa machiajului, ea mijează întotdeuna pe un look cât mai natural, optând pentru rimel, blush şi un ruj delicat aplicat pe buze.

4. Actriţa a mărturisit pentru Daily Mail că cel mai bun exfoliant pentru piele este amestecul de miere cu sare.

5. Şi cum un trup subţire, cu dietă şi mult sport se ţine, Catherine acordă şi ea o atenţie deosebită dietei şi este nelipsită din sala de fitness.