5 vedete care au părăsit Hollywood-ul pentru slujbe normale

De: Cătălina Matei / 07.03.2015, 17:00
5 vedete care au părăsit Hollywood-ul pentru slujbe normale
Nu toată lumea îşi găseşte locul în Cetatea Filmului. Ajuns să urască mizeriile din culise încât simt nevoia unei evadări spre lumea normală, fără reflectoare.

1. Nicole Eggert

 Nicole Eggert

 Nicole Eggert

A jucat în ”Charles in Charge”, dar a devenit celebră în urma rolului Summer Quinn din serialul ”Baywatch”. Astăzi, la 42 de ani, este mamă a doi copii şi este vânzătoare ambulanţă de îngheţată.

2. Dylan şi Cole Sprouse

Dylan si Cole Sprouse

Dylan si Cole Sprouse

Au jucat în copilărie alături de Adam Sandler în Big Daddy. Cole a fost distribuit şi în Friends, unde a interpretat rolul lui Ben, fiul personajului lui David Schwimmer din serial. Au cunoscut celebritatea odată cu showul Disney, The Suite Life of Zack and Cody, în 2005.

Ambii în vârstă de 22 de ani duc acum o viaţă normală. Merg la universitate în New York, iar Dylan lucrează şi ca ospătar.

3. Mara Wilson

Mara Wilson

Mara Wilson

Era o micuţă adorabilă când juca în Mrs. Doubtfire. Au urmat apoi Miracle on 34th Street şi Matilda. Acum are 27 de ani, locuieşte la New York şi este scriitoare.

4. Jeff Cohen

Jeff Cohen

A jucat în multe comedii, în copilărie. După adolescenţă nu şi-a mai găsit locul pe platourile de filmare şi s-a îndreptat spre avocatură. Acum are propria lui firmă de avocatură – Cohen Gardner.

5. Amanda Bynes

Amanda Bynes

Amanda Bynes

A avut propriul show – The Amanda Show şi a fost o prezenţă constantă pe micul ecran. În 2013 a decis să urmeze Fashion Institute of Design & Merchandising. Din nefericire a fost arestată în septembrie 2014 pentru posesie de droguri. Încearcă să se menţină pe linia de plutire în prezent.