5 vedete interzise în emisiuni televizate

De: Cătălina Matei / 03.07.2015, 09:00
5 vedete interzise în emisiuni televizate
Şi vedetele reuşesc să o dea în bară uneori, motiv pentru care unii prezentatori de emisiuni televizate au decis să nu le mai cheme niciodată în platoul lor.

1. Madonna

Artista nu este o prezenţă plăcută în cercurile vedetelor, după ce a deranjat câteva celebrităţi prin comentariile ei precum Elton John, Lady Gaga sau Gwyneth Paltrow.

Madonna a primit interzis în emisiunea lui Piers Morgan. Pentru a-i da peste nas, atunci când Madonna şi-a făcut cont pe Twitter, Piers i-a dat şi un mesaj ”Bine ai venit pe Twitter. Încă nu ai voie în emisiunea mea. Cu dragoste, Piers”.

2. Heather Mills

Heather Mills

Nici soţia lui Paul McCartney nu face excepţie de la regulă, şi tot pentru emisiunea lui Piers.

3. Gary Busey

Gary Busey

Actorul l-a supărat pe Howard Stern în 2001, astfel că s-a ales cu o mare penalizare. Interdicţie în emisiunea lui. Gary încercase o manevră de wrestling direct pe podea cu gazda emisiunii. Gary s-a scuzat menţionând că există 13 personalităţi diferite în corpul său.

4. Kathy Griffin

Kathy Griffin

Comediana a primit interzis în atât de multe emisiuni încât nu ştim dacă mai este vreuna în care să fie invitată. Nu mai este acceptată în talk-show-uri precum “Today,” “The View,” “The Tonight Show,” “The Ellen DeGeneres Show,” şi “The Late Show cu David Letterman. Lui Griffin îi place mult să insulte vedetele. Gazdelor nu! Şi nu mai amintim că la Letterman şi-a pus rochia în cap.

5. Joan Rivers

Joan Rivers

A fost interzisă în emisiunea The Tonight Show pentru aproape un sfert de secol. Johnny Carson a decis şi el să o interzică, după care şi Jay Leno. Între timp avea o emisiune la Fox, dar a eşuat. Cel care a readus-o pe sticlă după aproape 26 de ani a fost Jimmy Fallon. Nu a ratat ocazia de a face o glumă acidă ”Ultima dată când am fost în emisiune, Melissa era în pamperşi, iar acum eu sunt în pamperşi”.