6 motive pentru care să alegi sloturi online în detrimentul celor offline

De: Andra Voiculescu / 18.11.2020, 15:23
6 motive pentru care să alegi sloturi online în detrimentul celor offline

Popularitatea cazinourilor online continuă să crească de la an, iar mulţi jucători optează pentru aplicaţiile mobile de cazino. Cazinourile terestre vor avea întotdeauna un farmec aparte, iar atmosfera plină de adrenalină va fi cu greu egalată. Cu toate acestea, avantajele aduse de variantele virtuale fac din cazinourile online o opţiune mult mai accesibilă şi mai atractivă. Dacă vrei să te convingi, hai pe https://jocsloturi.ro/joaca-sloturi/.

Vom vedea în acest articol care sunt principalele motive pentru care merită să alegi cazinourile online în defavoarea celor terestre.

1. Diversitatea de jocuri

Aşa cum este evident, numărul de jocuri dintr-un cazino terestru este limitat, operatorii de cazino oferind de regulă acele jocuri care au o margine mai mare în favoarea casei, cum ar fi cum ar fi ruleta americană în loc de ruleta europeană, reducându-se astfel şansele de câştig pentru jucător.

Variaţiile jocului de masă sunt, de obicei, limitate la câteva variante, iar în ceea ce priveşte jocurile de slot, deşi pot exista sute de variante din care putem alege, jocurile nu diferă prea mult, iar caracteristicile speciale nu lasă prea mult loc imaginaţiei.

La polul opus, cazinourile online oferă literalmente sute de variante de joc, de la cele clasice, la cele mai recente noutăţi ale industriei. Fără excepţie, majoritatea cazinourile au în portofoliul lor aproape toate variantele de blackjack, ruletă, poker şi alte jocuri de masă.

Cazinourile licenţiate oferă clienţilor lor jocuri ale unora dintre cei mai mari dezvoltatori de software din lume, între care Microgaming, NetEnt, BetSoft, Play’n Go, Ezugi, NYX Gaming şi Nextgen Gaming, astfel încât fiecare joc are un înalt standard calitativ, este captivant şi uşor de utilizat.

2. Bonusuri şi oferte promoţionale

Un lucru pe care cu siguranţă nu îl vei găsi la un cazino terestru este bonusul de loialitate sau cel de bun venit. Cazinourile online oferă o mulţime de oferte promoţionale pentru a atrage noi jucători, completate cu programe de loialitate şi recompense permanente, astfel încât există întotdeauna un motiv pentru a reveni online pentru o nouă sesiune de joc.

Aproape fără excepţie, cazinourile virtuale oferă bonusuri de bun venit pentru jucătorii care se înregistrează cu un cont nou, aceştia având la dispoziţie depozite cu depunere sau depozite fără depunere, rotiri gratuite sau alte surprize care nu fac altceva decât să maximizeze şansele de câştig.

3. Disponibilitate 24/7

Cazinourile online sunt mult mai accesibile decât cele terestre. Un jucător poate paria la orice zi şi din noapte, direct din confortul casei sale, fără a fi nevoie să facă vreun efort.

Cum lesne poate fi dedus, aceste avantaje nu se regăsesc în cazul cazinourilor offline.  În primul rând, nu toată lumea are un cazino în cartier, ceea ce înseamnă că trebuie să te deplasezi într-o altă zonă a oraşului. Acest lucru face ca întregul proces să consume resurse mai mari de timp şi de bani. Cu platformele de jocuri online, începi jocurile atunci când doreşti indiferent de momentul zilei sau de locul în care te afli. Aşadar, deşi există jucători care vor prefera întotdeauna atmosfera dintr-un cazino terestru, majoritatea persoanelor vor opta pentru jocuri online datorită confortului pe care acestea îl oferă.

4. Pariezi folosind telefonul mobil

Una dintre cele mai recente inovaţii din industria de jocuri de noroc online este implementarea jocurilor mobile, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de jocurile preferate de cazino folosind un smartphone sau o tabletă oriunde s-ar afla, cu o simplă conexiune la Internet.

Chiar dacă momentan cazinourile mobile nu sunt la fel de elaborate ca site-urile desktop, tehnologia mobilă este în continuă expansiune, aşa că nu vom mai avea mult de aşteptat până când jocurile pe telefon vor detrona orice altă formă de gambling. Aceste jocuri nu îşi pierd nici una dintre caracteristicile sau animaţiile de înaltă calitate, iar jocurile cu dealer live sunt disponibile în orice moment la zilei.

Jucătorii au posibilitatea de a descărca aplicaţii ale celor mai reputaţi furnizori sau de a accesa cazinourile direct în browser pe orice dispozitiv care utilizează Flash, HTML5 sau Java. Jocurile de masă şi sloturile se pot juca pe bani reali, cu opţiuni de depunere securizate disponibile utilizând o serie de sisteme de plată mobile.

5. Jocurile demo

Un alt mare avantaj pe care îl oferă cazinourile online (şi pe care nu îl vei vedea niciodată într-un cazinou offline) este posibilitatea de a juca gratuit diverse variante de sloturi şi jocuri de masă. Acest lucru îţi permite să testezi demo-uri gratuite înainte de a începe să jucaţi pe bani reali. În general, nu există nicio diferenţă în joc, astfel încât ai la dispoziţie oportunitatea de a alege jocurile preferate fără a face o investiţie financiară.

6. Opţiuni de pariere mai îngăduitoare

Chiar dacă în cazinourile online vei găsi jackpot-uri impresionante sau vei observa mize foarte tentante, întotdeauna vei fi puse la dispoziţie şi opţiuni de pariere accesibile tuturor jucătorilor, mai ales când vine vorba de jocurile de cărţi care impun pariuri minime destul de mari în cazinourile terestre.

În cazinoul online toată lumea poate experimenta întreaga gamă de jocuri disponibile, iar acesta este un avantaj incontestabil al cazinourilor virtuale. Cerinţe de pariere mai îngăduitoare şi opţiunea de joc gratuit oferă tuturor pariorilor o şansă bună de a-şi perfecţiona strategiile de jocuri de noroc într-o gamă largă de jocuri de cazino, dobândind abilităţi care pot aduce câştiguri impresionante în timp.